Sajnos, nem azt a jasmint kaptam, amit rendeltem.NAgy a bánatom, mert máshol nem kapható. Először is furcsa volt a levél formája, de nyugtatgattam magam, de most virágzott és egyértelműen, 15.5 Eurós növény helyett 11.6 Euróst küldött.
Én öt hibit rendeltem. Egy, ami rossz állapotban érkezett még nem hajt, de a többi beindult. Kezdenek az új levelek kibújni. Azért ezt az egyet is ellátom minden földi jóval, még van remény szerintem.
Különben én azonnal átültettem mindet, mert volt amelyik kicsúszott a cserépből és a magasságához képest kicsi is volt a cserép.
Kinek hogyan vannak a növényei? Én arról tudok beszámolni, hogy a bugik - most csak azokat rendeltem - nem hullajtották le a levelüket, viszont én béna módon letörtem az egyikek a szára 1/3-t, ezen kívül nagyon szépen hajtanak. Nem tudom idén meglátom-e a virágjukat?
Ha Endre nem fizette be a pénzt, nem küldött cimet, ird ki, hogy mit rendelt, az mennyi/db., és ha valaki kéri add oda. Nehogy még a mukád tetejére rajtad maradjanak a növények, és Neked kelljen fizetni.
Vagy ugy gondolja, majd pátyolgatod 1-2 hónapig, és, ha már megerősödnek, majd jelentkezik érte? _________________ http://picasaweb.google.com/110068066644533799347
Nem tudom ki vásárolt még rajtam kívül a Hodnik-től Symie leandert, de kérem jól nézze át. Találtam rajta az ágak és a levelek tövében pajzstetűre emlékeztető dögöket. Ha a tenyeremben elnyomom, vizes lesz és talán ragad is egy kicsit. Még szerencse, hogy idáig a többiektől külön helyen volt.
Megpróbáltam telefonnal lefényképezni, ezért a kép sem tökéletes.
Ma mentek vissza pénzek, remélem holnap megkapjátok, van akinek nem tudtam visszautalni, mert pénztári befizetéssel fizetett, őt megkeresem pirvátban.
Utaltam raroniának, krisztinának, hibigabinak, gabrisnak, tercsinek, Bmáriánk. Endre vasban kapja a csomagjában.
És még valami, ha valamikor a közeli vagy távoli jövőben majd akartok újabb rendelést, keressetek meg, mert szívesen segítek ismét a lebonyolításában. Mostmár hogy láttam milyenek a virágok, én is jobban mernék kérni.
Ma, hozzám is megérkezett a csomag.
Az enyémek között is van, ami igen picike, de remélem megerősödik majd.
Timi, köszönöm a rendeléssel kapcsolatos munkát és a fáradozásodat.
Csatlakozott: Feb 28, 2009 Hozzászólások: 4772 Tartózkodási hely: JNSZM
Elküldve: 2014.04.30, 17:42 Hozzászólás témája:
Én is megkaptam őket
Az ár - érték arányra annyit tudok mondani, hogy voltak a növények között kicsik is "sok pénzért" de azok kevésbé beszerezhető növények és u.a. a pénzért ritka, de óriási növények is (az egyik akkora, hogy nem hittem a szememnek, hogy mit kaptam tizen... euróért), így aztán kiegyenlíti egymást a dolog. ( ... még bimbós növényt is küldtek)
Összesítve, nem okoztak csalódást és a növények minősége és a nagy választék miatt mindenképp megérte tőlük rendelni.
Köszönöm szépen a sok és áldozatos munkát, fáradozást, amit ezzel a rendeléssel felvállaltál Timi!
A csomagolás volt!!!! _________________
Nekem az a véleményem, hogy egy két kivétellel szépek a növények. Láttam én is, hogy voltak gyengébbek, de én láttam mind a 62 növényt, 85%-uk szerintem szép volt, legfeljebb az ár-érték arányon kell elgondolkodni. De várjuk a visszajelzést mindenkitől.
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban