Csatlakozott: Feb 28, 2009 Hozzászólások: 4772 Tartózkodási hely: JNSZM
Elküldve: 2014.03.25, 23:17 Hozzászólás témája:
Ment az utalásom és a postaköltségnél a nem idő garantált 5 kg-os csomi árát utaltam Tranzakció azonosító 1979753431
Előre is köszönök szépen mindent! _________________
Azért nem volt 100%-ban önzetlen, mert én is rendeltem 3 bugit. Meg leporoltam a francia tudásomat és örülök, hogy megértettem magam és ők is megértettek engem.
Lassan küldöm mindenkinek az utalási adatokat és várom a zsetonkát.
Válaszolt a hodnik, a rendelésünk összértéke 743,65 euro.
Olyan esetekben - hibiscus, bugi ..- amelyre vonatkozik a kedvezményes ár több növény rendelése esetén, minden darabot kedvezményes áron számoltak.
A postaköltségből adtak kedvezményt, mert az 78 euro helyett 45 euro. Viszont bankkártyával kell utalnom, ennek a költsége az én bankomnál 2200,- forint, így ez fejenként plusz 116,- forintot jelent.
Tehát a költségek:
- külföldi postaköltségre kérek mindenkitől 800,- forintot és az utalásra 116,- forintot
- belföldi postaköltségre (magyar posta honlapjáról néztem) mindenki válasszon, milyet szeretne:
időgarantált csomag 1 napos 2 kg-ig 1690,-, 2 napos 1560,-
1 napos 5 kg-ig 1870,-, 2 napos 1770,-
nem időgarantált 2 kg-ig, 1190,-, 5 kg-ig 1390,- forint.
Szerintem Krisztina23-é lehet, hogy a 2 kg felettibe fog beleférni, de a többieké alatta fog maradni szerintem. Esetenként lesz majd 210,- forint értéknyilvánításra, ahol 10e forintot meghaladja a csomag értéke.
A bankszámlaszámomat és az egyéb utalási adatokat nem tenném is közzé, este mindenkit megkeresek privátban. Számoljatok utánna légyszíves, jól adtam-e össze a rendelést+ költségeket.
A mai euro átváltási árfolyam, amit számol a bankom 320,- forint.
Akinek többlete lesz a végén, azt természetesen visszautalom.
Ma este 22.00 az utolsó határidő. Kénytelen vagyok valahol meghúzni a határvonalat, mert folyamatos emailekkel bombázom a hódnikot, mert mindig van változás. Ha a fenti időpontig el tudod dönteni mit szeretnál, szerettel váruk, ha nem, akkor jövőre.
Alakul a rendelés és úgy tűnik kapunk árengedményt is, ennek mértéke még kérdéses.
Van még egyvalaki aki gondolkodik, továbbá két személy még nem válaszolt, adataim szerint kiszmi - ő velem lenne egy 3-sa bugi rendelésben - és erika46 de neki írtam privát emailt. Ha mindenki igent mond 17-en leszünk közel 60 db növénnyel.
Kedden írom ki ide, hogy ki mennyit utaljon és hova. Ha valaki azt szeretné, hogy privátban írjam meg a rendelésének összegét, az keressen meg priviben.
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban