Csatlakozott: Mar 06, 2012 Hozzászólások: 847 Tartózkodási hely: Debrecen
Elküldve: 2014.02.12, 14:35 Hozzászólás témája:
Csillagvirág!
Én két éve vettem az elsőket, mert nagyon megtetszett. Blunt Laci segített, hogy kell tartani.
Nekem lakásban van egész évben. Szereti a fényt, de a közvetlen, erős napsugarat nem. Északi és keleti ablak jöhet.
Nekem déli ablaktól kb 50 centire vannak. Ha kezd lógni a levele akkor locsolom alulról, és pár óra múlva ismét kemény lesz.
Az alsó levelek egy idő után kezdenek elhalni, ezeket kb a 3/4-nél le kell vágni (nem tőből) és ha teljesen elhal a levél csonk, majd csak akkor veszem le.
Csatlakozott: Apr 10, 2011 Hozzászólások: 2983 Tartózkodási hely: Zala m.
Elküldve: 2014.02.12, 08:53 Hozzászólás témája:
Sziasztok! Találtam én is szépségeket. Utána olvasva viszont nem vagyok benne biztos, hogy életben tudnám tartani őket.
Kérhetnék saját tapasztalatokat? Hol, hogyan tartjátok, kint-bent, teleltetni kell? Hasonlít esetleg az ibolyához a tartása? Mert azzal jól elboldogulok. _________________ Rendelések
Csatlakozott: Feb 19, 2008 Hozzászólások: 1174 Tartózkodási hely: Kincsem földje
Elküldve: 2014.02.11, 23:48 Hozzászólás témája:
Én is!
Meg is köszöntem, hogy belinkelted!
De a baj az, hogy nem tudok választani,mert mind gyönyörű. Már van egy hosszú listám, majd most kezdődik az, hogy "kizárásos alapon" döntök. _________________ Az életnek mi haszna, mondd,
ha egyre hajszol, űz a gond?
(William Henry Davies)
Csatlakozott: Feb 19, 2008 Hozzászólások: 1174 Tartózkodási hely: Kincsem földje
Elküldve: 2014.02.11, 20:39 Hozzászólás témája:
virágmánia írta:
mexike írta:
mert nagyon tetszik! (Akkor is ha egy régebbi típus)
Szerintem az nem számít, hogy "régebbi" típus.
Nekem most nagyon tetszik a Glória strepto, egyszerű kisvirágú fajta, a katalógusban és a honlapon semmiségnek néz ki. De láttam az egyik videón, életben teljesen más, nagyon megtetszett.
Igazad van, nálam se számít, (főleg úgy , hogy még csak azok vannak nekem amiket tőled vettem) De azok 'hál istennek' , köszönik szépen jól vannak! Úgyhogy nekibátorodnék, hogy pár darabbal bővítsem az állományt. Én is úgy szoktam, hogy beütöm a google-ba a pontos nevet és amit kidob rá képeket végignézem. Teljesen más, "életszerűbb", mint az az 1 (valjuk be néha kifejezetten rossz kép) , amit beraknak róla.
Köszönöm Laci a képet, szóval ez a " plug plant". _________________ Az életnek mi haszna, mondd,
(William Henry Davies)
Csatlakozott: Jun 01, 2008 Hozzászólások: 2132 Tartózkodási hely: Albertirsa
Elküldve: 2014.02.11, 16:05 Hozzászólás témája:
mexike írta:
mert nagyon tetszik! (Akkor is ha egy régebbi típus)
Szerintem az nem számít, hogy "régebbi" típus.
Nekem most nagyon tetszik a Glória strepto, egyszerű kisvirágú fajta, a katalógusban és a honlapon semmiségnek néz ki. De láttam az egyik videón, életben teljesen más, nagyon megtetszett.
Elküldve: 2014.02.10, 21:05 Hozzászólás témája:
Jó, akkor azt majd tőletek beszerzem, mert nagyon tetszik! (Akkor is ha egy régebbi típus)
Én is csatlakoznék úgy 2-3 db. erejéig.
Köszi a videot! _________________ Az életnek mi haszna, mondd,
(William Henry Davies)
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban