Csatlakozott: Nov 07, 2013 Hozzászólások: 169 Tartózkodási hely: Veresegyház
Elküldve: 2014.02.05, 10:19 Hozzászólás témája:
Sziasztok!
Tényleg jó lenne rendelni mielőbb. Én még tavaly decemberben rendeltem az EB-től privátban is, és tegnap értesítettek, hogy feladták a csomagomat. Nehogy ne legyen semmi, mire megrendeljük.
Csillagvirág.
Még ezeket a liliomokat kérném, Miss Feya-ból 6db és a Night Flyer-ből 4 db.
Megosztoztunk rajta Martcsakkal.
A Lukonbulbs-tól is rendeltem,ha kérhetlek számold össze és akkor utalok.
Köszönöm
Legutóbb Szmonika szerkesztette (2014.02.05, 11:16), összesen 1 alkalommal
Hajjajj a zuram kinyír
Csillagvirág, elviszem a másik felét a Liatris spicata 'Alba'-nak, már beleéltem magam, van hely hova ültetni.
Kérlek számold hozzá a listámhoz, és holnap küldöm is az összeget! Nagyon szépen köszönöm! _________________ "Some say, the world will end in fire, Some say in ice..."
Csatlakozott: Jul 22, 2007 Hozzászólások: 1389 Tartózkodási hely: Tolna megye
Elküldve: 2014.02.04, 10:48 Hozzászólás témája:
Csillagvirág, mivel senki nem jelentkezett a maradék két kezdett csomag begóniáért a TS-nél, légy szíves, írd be hozzám mindkettőnek a maradékát, ahogy korábban is jeleztem. Köszönöm szépen! _________________ csonttollu
Aki még nem zárta le a rendelését, nem utalt, nem érdekli fél csomag 5 db Liatris spicata 'Alba'? 2,45 €-ra jönne ki a költség!
Csillagvirág, ha estig nem jelentkezik senki akkor kérlek töröld nekem ezt a tételt! Köszönöm! _________________ "Some say, the world will end in fire, Some say in ice..."
Csatlakozott: Jul 23, 2007 Hozzászólások: 197 Tartózkodási hely: Gyula
Elküldve: 2014.02.03, 21:20 Hozzászólás témája:
Csillagvirág!
Ma vettem észre, hogy a Tulbaghia is darab csomag
ezért lemondok róla.
Helyette a Bletilla Striatából még 1-et kérek összesen 3db-ot.
Talán ez már végleges!
Köszi!
Csatlakozott: Feb 10, 2007 Hozzászólások: 1497 Tartózkodási hely: Tatabánya/ Vértestolna
Elküldve: 2014.02.02, 20:55 Hozzászólás témája:
Itt az én listám is:
TS:
(mindegyikből 1 db)
Dahlia Boja's Farm 790 Ft
Begonia Champagne 700 Ft
Begonia Fragrant Red 500 Ft
Begonia Splendide Balerina 390 Ft
Begonia Cascade Red 350 Ft
Begonia Bridesmaid 295 Ft
Begonia Harlequinn 295 FT
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban