Csatlakozott: Oct 13, 2009 Hozzászólások: 1719 Tartózkodási hely: Dél-Somogy
Elküldve: 2014.01.09, 13:42 Hozzászólás témája:
Kati, Sinningia listát szeretnék kérni, ha lesz majd időd. Azt írtad, hogy márciusban szállít, talán elképzelhető, hogy Streptocarpust is rendelhető lesz? Olyan gyönyörű van fenn a képei között, nagyon fáj rá a fogam!
Persze, félek, hogy hideg van még akkor.
Most így visszanézve sztem nem a legtökéletesebb a fotó minősége, ezért akinek gmail fiókja van annak tudom továbbítani, mert nagyon nagy (13 MB!) a file.
Privátba küldjétek mail címet! _________________ Eladó Íriszeim 2017
Csatlakozott: Jun 19, 2007 Hozzászólások: 420 Tartózkodási hely: Budapest, Budatétény
Elküldve: 2014.01.09, 11:06 Hozzászólás témája:
Jövő hét péntek elég lesz?
Serge-nek most előre fizetünk és kb március elején szállít(nem rögtön, h megkapta a pénzét). De minél hamarabb adjuk le a rendelést annál biztosabb, h hozzájutunk ahhoz a fajtához amit szeretnénk. _________________ Eladó Íriszeim 2017
Csatlakozott: Jun 19, 2007 Hozzászólások: 420 Tartózkodási hely: Budapest, Budatétény
Elküldve: 2014.01.08, 12:13 Hozzászólás témája:
Ha már kiválasztottátok, h mit szeretnétek, kérem, h privátban írjátok meg nekem. A rendelés leadása után ti csak ellenőrizhetitek a táblában(amit majd ezután hozok létre!), de abba beleírni nem tudtok. Javítani csak rajtam keresztül lehet. _________________ Eladó Íriszeim 2017
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban