Csatlakozott: Feb 19, 2008 Hozzászólások: 1174 Tartózkodási hely: Kincsem földje
Elküldve: 2014.04.08, 22:10 Hozzászólás témája:
Gmarikától kaptam ma csomagot telis -teli GYÖNYÖRŰSÉGEKKEL!!! Ezúton is köszönet és hála neki érte! Külön köszönet a gondos, precíz csomagolásért. _________________ Az életnek mi haszna, mondd,
ha egyre hajszol, űz a gond?
(William Henry Davies)
kisandi.Késve,de a növény ültetéséhez még nem későn ,ma postára adtam a növényeket.Remélem feltudod használni őket és izleni fognak.Ami nagyon vékony (2 féle)fajtája ilyen.csiri67.
Csatlakozott: Nov 07, 2013 Hozzászólások: 169 Tartózkodási hely: Veresegyház
Elküldve: 2014.02.22, 09:31 Hozzászólás témája:
Sziasztok!
Köszönöm szépen mindenkinek a magokat! Sajnos annyira ügyes voltam, hogy töröltem a leveleimet és így nem emlékszem már a nevek alapján az itteni becenevekre. Kérlek, hogy aki megkapta a magokat az legyen szíves még egyszer írni pár sort róla.
mexike!
Megérkezett,a boríték!
Köszönöm!
tercsi _________________ http://indafoto.hu/terneicsilla
A tudás: védőoltás. A gyűlölet és a közöny: betegség. A szeretet és az empátia: egészség. Mindannyian választunk.
horvathgne, fa, halkatla, bkr, rohacszsuzsa, lius, pillangovirag, kertbarat22, bippa! A csomagot reggel feladtam ajánlva.
A selyemmirtuszból tokterméseket küldtem, amit ha a csúcsánál és a száránál két ujjal összeszorítotok, akkor szétnyílik és kiszedhetők a magok. Van, akinek ki is nyílt és már magok vannak benne. Igyekeztem egyenlően elosztani a készletemet, mostanra elfogyott mind.
A Dianellából úgy küldtem a magokat, ahogy én is kaptam őket múlt héten Angliából.
Selyemmirtusz keltetéshez ezt találtam:
Germination
For faster germination, put seeds for one month in cold stratification before sowing at 1/3" deep in sterile gardening soil. Keep pot in warm situation 20°C/68°F, 24°C/75°F. Germination can take several months. It can be a more depending on their degree of unbroken dormancy, don't give up.
Scarification / Stratification
This will break their dormancy. It creates a cold and moist environment for the seeds. Mixed in seeds with slightly moistened vermiculite or peat, only damp in a ziplock bag. Close zip bag shut and store it in the salad crisper compartment of your refrigerator. If any seeds begin to sprout during the cold stratification, simply remove the seed and plant. - See more at: http://www.rarexoticseeds.com/en/lagerstroemia-indica-seeds-crape-myrtle-seeds.html#sthash.iCOllGWs.dpuf
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban