Csatlakozott: Dec 22, 2009 Hozzászólások: 3940 Tartózkodási hely: Ózd
Elküldve: 2015.09.21, 19:33 Hozzászólás témája:
Már nekem is csak olyan kékpillangóm van, mint Mincinek. Sajnos egész évben nem akart fejlődni és nem túl régen meg is halt.
Ha jól emlékszem ez volt az első növény, amit itt kaptam Sirrra-tól, és akkor nagyon örültem neki.
Most jut eszembe, hogy nagyon rész láttam errefelé Sirrrat. Tudtok róla valamit? _________________ Rózsa
Csatlakozott: May 29, 2006 Hozzászólások: 2866 Tartózkodási hely: Szolnok
Elküldve: 2015.07.04, 09:45 Hozzászólás témája:
Én már csak nosztalgiázni járok ide, sajnos az enyém pár éve elpusztult, pedig már jó nagy volt...
Továbbra is gyönyörű virág, talán egyszer majd újra beszerzek egy példányt. _________________ "A gaz olyan virág, amit nem szeretnek."
Csatlakozott: Sep 14, 2004 Hozzászólások: 13117 Tartózkodási hely: Budapest
Elküldve: 2015.03.26, 05:46 Hozzászólás témája:
Akkor azokat az ágakat hagyd békén, ahol a bimbók vannak! A többit lehet visszavágni. _________________ Ha a boldogság egyik kapuja bezárul, egy másik biztosan kinyílik!!
Csatlakozott: Feb 10, 2007 Hozzászólások: 12784 Tartózkodási hely: A+ H
Elküldve: 2015.03.24, 07:48 Hozzászólás témája:
Nekem nagyika48 adott jo tanácsokat de öt nemigen lehet itt látni.
Én ezt az oldalt mentetem el magamnak hogy utánna tudjak nézni a kékpillango gondozásának.
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban