Csatlakozott: Dec 12, 2004 Hozzászólások: 40915 Tartózkodási hely: TB.
Elküldve: 2021.01.20, 16:42 Hozzászólás témája:
Az hagyján,hogy mi hibázunk de a TV.-ben napok óta hibásan szerepel egy értesítés miszerint :a képújság szolgáltatása műszaki hiba miatt SAZÜNETEL _________________
Ma reggel az égen kisebb-nagyobb felhőket láttam, szél nem fújt, és 33 fok volt.
A Kutyus Obszervatórium jelenti:
"A klímaváltozás exponenciálisan felgyorsult Zugló térségében. A holnapra várható napi középhőmérséklet 143 Celsius fok, a hétvégére enyhülés várható, legfeljebb 70-75 fokos hőmérsékletekkel."
_________________ Aki minden nap nevet, nem azért teszi, mert mindig jól mennek a dolgai, hanem azért, mert megtanulta, hogy mosolyognia kell a jón és a rosszon egyaránt.
Madrid alsó. _________________ Aki minden nap nevet, nem azért teszi, mert mindig jól mennek a dolgai, hanem azért, mert megtanulta, hogy mosolyognia kell a jón és a rosszon egyaránt.
Így történt,hogy a bau néni egyedül "vágott disznót"
... írja Bau egyszemélyes disznóvágásáról szóló beszámolójában.
Hát, arany Baukám, hidd el, én is folyattam volna, ha egyedül kellett volna egy fél disznóval disznólkodnom egy tömbház konyhájában! _________________ Aki minden nap nevet, nem azért teszi, mert mindig jól mennek a dolgai, hanem azért, mert megtanulta, hogy mosolyognia kell a jón és a rosszon egyaránt.
Csatlakozott: Aug 22, 2005 Hozzászólások: 42502 Tartózkodási hely: Budapest
Elküldve: 2020.12.24, 06:21 Hozzászólás témája:
Jókat lehet nevetni, ha olyan kifejezéseket használunk, ami nálunk megszokott, más meg nem ismeri _________________ "Az élet szép!
Tenéked magyarázzam?"
Heltai: A néma levente
Nagymamának kellett valahol, valamikor régen németül imádkozni az iskolában, a tanítás előtt. Kórusban mondták a gyerekek az imát, ami Nagymamában így maradt meg öregségére:
Hej Lityi Mária, Múter Kótesz...
Lehet, ez a Lityi Mária lett a Lityi Pál Ilonka anyósa. (Mert a Lityi fiú elvette Pál Ilonkát.) _________________ Arra születtem, hogy felnőtt is legyek,
S továbbadjam egyszer az életemet.
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban