Csatlakozott: Jun 03, 2005 Hozzászólások: 2053 Tartózkodási hely: Bp.-Erdőkertes
Elküldve: 2013.06.20, 22:47 Hozzászólás témája:
Acsadrienn, szia!
Tűző napon vannak, az igaz, hetente 3x árasztom vízzel, szerintem az elég.
Most nem adok majd nekik tápot, meglátom hogy reagál.
Hétvégén majd lefotózom.
Köszi, hogy írtál!
Csatlakozott: Feb 10, 2007 Hozzászólások: 14400 Tartózkodási hely: A+ H
Elküldve: 2013.06.20, 12:36 Hozzászólás témája:
Emmylie írta:
Csillagvirág írta:
Emmylie! A 2. kicsoda?
Huh ez nagyon jo kérdés. Ha én azt tudnám hogy kicsoda.
A csomagolásukat le fotoztam ha megnézem talán rá tudok jönni.
Összesen 22-t vettem de volt ami nem maradt meg valamilyen okbol.
Evusa! kapnak elég vizet a rózsák? Nálam volt olyan rózsa, amelyik dupla vizet kívánt. Nem lehet, hogy valami van a földben, ami nem tetszik nekik (pl csimasz) esetleg a tűző napot nem bírják?. Én pl azt vettem észre, hogy azok a rózsáim, amik félárnyékban/ árnyékban vannak, kétszer olyan szépek, magasak, mint a tűző napon lévők. Rossz széria is lehet, mert az én tavaszi szőregi rendelésemből 2 ki sem hajtott. Szerintem a sok vizet meghálálják, de az is lehet, hogy a trágya és a tápoldat már túl sok nekik. Én pl csak trágyát teszek a földbe ültetéskor, azt 2-3 évig be kell osztaniuk. Mégis ontják a virágokat.
Más ötletem nincs.
Csatlakozott: Feb 10, 2007 Hozzászólások: 14400 Tartózkodási hely: A+ H
Elküldve: 2013.06.20, 09:54 Hozzászólás témája:
Csillagvirág írta:
Emmylie! A 2. kicsoda?
Huh ez nagyon jo kérdés. Ha én azt tudnám hogy kicsoda.
A csomagolásukat le fotoztam ha megnézem talán rá tudok jönni.
Összesen 22-t vettem de volt ami nem maradt meg valamilyen okbol. _________________
Legyetek vidámak.
A nevetés a legjobb orvosság.
Bippa! Nézd csak! Ebből a bolti csokorból gyökereztettem, (2011-ben) ezért vettem meg, tetszett a virága. Három tő kelt életre.
Tavaly újabb két tövet "gyártottam" az egyévesből. Vastagszárú, tearózsa tipus, kár, hogy a nevét nem tudom.
Arózsa ez nagyon hasonlit az enyémre, én minirózsaként vettem, sajnos nincs illata, mára már szépen kikupálódott gyönyörű bokorrózsa lett belőle.Gyönyörködöm itt tovább.... _________________ bippa
Csatlakozott: Oct 14, 2010 Hozzászólások: 1358 Tartózkodási hely: Tolna
Elküldve: 2013.06.19, 20:24 Hozzászólás témája:
tavalyi szerzemény
_________________ Írisz, a szivárványszárnyú istennő, ki az égboltot a földdel összekapcsolta, és továbbította az istenek üzeneteit a földi halandóknak
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban