Csatlakozott: Aug 06, 2006 Hozzászólások: 1860 Tartózkodási hely: nemvad-nyugat
Elküldve: 2013.05.24, 21:04 Hozzászólás témája:
Ez nem éppen vicc, a gyerekek szüleinek nagy része így áll hozzá... _________________ Születtem, felnőttem
durva gaz erdőben,
virág vagyok, attól félek:
csalán lesz belőlem. (Nagy László)
Csatlakozott: Aug 22, 2005 Hozzászólások: 38791 Tartózkodási hely: Budapest
Elküldve: 2013.05.17, 04:10 Hozzászólás témája:
A pap aki nem tudott hazudni...
Egy rendkívül csinos fiatal hölgy repülőgépen tér haza Svájc-ból. Egy pap mellé szól a jegye, akit megszólít.
- Bocsánat Atya, megtenne nekem egy szívességet?
- Természetesen kisasszony, mit tehetek Önért?
- Van egy dilemmám. Vettem magamnak egy remek elektronikus szőrtelenítő berendezést. Nagyon sokat fizettem érte. Jóval meghaladja a vámmentesen bevihető értékhatárt és attól felek, hogy elkobozzák. De Ön talán titokban át tudná vinni számomra a vámon a reverendája alatt.
- Valóban át tudnám vinni drága, de figyelmeztetnem kell, hogy még sohasem voltam képes hazugságra.
- Önnek olyan becsületes a képe, hogy öntől sohasem fognak kérdezni semmit -mondta a hölgy és már át is adta a szőrtelenítőt.
Leszállás után az Atyára kerül a sor a vámvizsgálatnál.
- Atya, van Önnek bármiféle vámköteles áruja? -kérdezi a vámtiszt.
- A fejem búbjától a derekamig semmiféle vámolni valóm sincs fiam.
A választ furcsállotta a vámtiszt és tovább kérdezi:
- És deréktól lefele?
- Van egy csodálatos szerkezetem, ami nők szolgálatára rendeltetett, de használva még sohasem volt.
A vámtiszt fuldokolva a nevetéstől:
- Rendben van, tessék továbbmenni Atya. Kérem a következőt! _________________ "Az élet szép!
Tenéked magyarázzam?"
Heltai: A néma levente
Csatlakozott: Aug 29, 2007 Hozzászólások: 11746 Tartózkodási hely: Békésmegye
Elküldve: 2013.05.15, 15:03 Hozzászólás témája:
Lagziban Juliska néni a boldogságtól sugárzik, és elérzékenyülve mondja az ifjú párnak:
- Drága gyerekeim! Azt kívánom, úgy süssön rátok a boldogság fényes napja, ahogy annak idején apátokra és rám sütött!
Józsi bácsi a bajusza alatt morogja:
- Na, gyerekeim, akkor ti sem fogtok napszúrást kapni! _________________ zsuzsok
Csatlakozott: Jun 06, 2004 Hozzászólások: 6827 Tartózkodási hely: Dunaszentgyörgy
Elküldve: 2013.05.14, 18:04 Hozzászólás témája:
Bevallom, én kiszállnék és seggberúgnám. (De - mint korábban írtam - én gonosz vagyok!)
_________________ Vackor
--
Az alkotó ember életének keresztje, hogy a legjobb ötletek lefekvés után jönnek és közvetlenül felkelés előtt elmúlnak.
Csatlakozott: Jun 06, 2004 Hozzászólások: 6827 Tartózkodási hely: Dunaszentgyörgy
Elküldve: 2013.05.14, 17:26 Hozzászólás témája:
Barbie baseball _________________ Vackor
--
Az alkotó ember életének keresztje, hogy a legjobb ötletek lefekvés után jönnek és közvetlenül felkelés előtt elmúlnak.
Elküldve: 2013.05.14, 17:25 Hozzászólás témája:
Na így kell ezt csinálni!
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
_________________ Vackor
--
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban