Csatlakozott: Aug 22, 2005 Hozzászólások: 38735 Tartózkodási hely: Budapest
Elküldve: 2019.09.01, 18:57 Hozzászólás témája:
Bau
nagy megrázkódtatás lehetett neked..........de én még sose láttam szőrösen csomagolt nyulat
Lehet persze, hogy anno volt olyan is _________________ "Az élet szép!
Tenéked magyarázzam?"
Heltai: A néma levente
Csatlakozott: Dec 12, 2004 Hozzászólások: 38518 Tartózkodási hely: TB.
Elküldve: 2019.09.01, 16:02 Hozzászólás témája:
Idézet:
addigra a nyuszi megboldogult, levetkőzött
Hááát!
erre van egy sztorim!
Szegény nyuszi nem valami szép látván pucéran :
Ifjú asszony koromban vendégeink jöttek külföldről.
Szaladtam a boltba,hogy vennem kell valami húsfélét.
Nem voltam még jártas a húsok ismeretében (túlzottan)
Levettem a polcról a fóliázott csomagot,viszem haza,hogy készüljön a rántott csirke.
Furcsállottam,hogy túl sovány és vékony az a comb.
De a legfurcsább,hogy még sosem láttam SZŐRÖS csirkét.
Pucolgatom pucolgatom,mire rájöttem,hogy mit is vettem.
No,-én nem ebédeltem.
Kérdi a férjem a vendégeket,hogy ízlik.
Nagyon finom..nagyon finom
Tudjátok-e ,hogy mit ettetek??
Hát CSIRKÉT jött a válasz.
Erre a férjem megszólal :HASE
Én azóta se kóstoltam még nyulat! _________________
A paszuly (fuszulyka) története:
Mikor utoljára decemberben drága erdélyi barátainknál voltunk, "akasztott" ránk Marikánk a 3 kiló fuszulykát, amit szépen lassan meg is főzögettem. (Még van egy marék magnak) az utolsó főzés után az áztató vízben maradt ez az egy árva. Azt tudni kell, hogy én minden ilyen mosó, áztató vizet felhasználok locsolásra, no ezt is szépen belelocsoltam a ládába. (Akkor még volt benne rukkola, amit valami jól tövig rágott) Na ez az egy kikelt szépen. Kérdezem az én barátnémat, hogy, Te Marika, ez bokor, vagy futóbab? "Aszondja" bokor. Lehet, hogy az égig érő paszulyt kaptam meg?
Utóirat: Erdélyben járva soha, semmire ne mond azt, hogy szeretem, különben 5 percen belül 20 kilónyi kerül bele az úti csomagodba belőle, bármi legyen is az! A legmorbidabb: véletlenül elárultuk, hogy szeretjük a nyulat (enni is). hazautazás reggelén 6 óra 30-kor keltem, addigra a nyuszi megboldogult, levetkőzött, Marika terelt be a kiskonyhába, hogy szedjem szét olyanra, amilyennek én akarom... _________________ w
"...Még a bölcs sem tudja, mi, milyen célt szolgál..." Gandalf
Köszönöm! Ilyenkor jól vannak, de télen... Elég sötét a lakás, úgy-hogy, mikor kikerülnek tavasszal kb. 1 hónapot azzal töltenek, hogy rendbe jönnek. Mire szépek lesznek, kezdődik előröl _________________ w
"...Még a bölcs sem tudja, mi, milyen célt szolgál..." Gandalf
Bauka ennek a paprikának csak az a baja,hogy nem az enyém....
Betti csodás a muskátlid!
Nekem csúúúnyán megégtek. Szinte az összes levele száraz. Beton "ládában" vannak és több napon/héten át égette a nap,esélyem nincs félárnyékba vinni őket ilyenkor.
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban