Eladnám viaszvirágaim..több termetes példány is van benne...kb 8 féle, szeretném egyben mind...ha volna ere jelentkező a posta miatt leginkább...-illetve ha megegyezünk az összes viaszom, amim van mind odaadom-amiket fentebb nem írtam csomagba---elég fontos lenne nekem a cél
Szia, látom a dátum még tavalyi, de azért megkérdezzem, maradt valami gyökeres hoyad eladó?
Szia! Maradt a hoyádból? Ha szerinted szép, levele, virága, engewwm érdekelne 1 db.Én is szeretném eladni a bogenvilleákat, már nem birok velük. Sok. És, látod, milyen lökött vagyok, már azt nézem, hogy mit vegyek helyette. Ha irsz pár sort, megköszönöm. Puszi Teri _________________ http://picasaweb.google.com/110068066644533799347
Sziasztok! Gloriosa, igen jól látod, sok munka volt vele, de nem ez tart vissza az újabb rendelés szervezésétől. Már hosszú ideje rengeteg munkahelyi elfoglaltságom van, melyből sokszor otthonra is bőven jut... Egyszerűen nem marad sem időm, sem energiám egy rendelés szervezésébe belevágni. Ide a gazlapra is csak ritkán sikerül benéznem, sőt, már a virágaim is kárát látják az időhiányomnak.
Nagyon sajnálom, de az idén biztosan nem tudok rendelést bevállalni.
Szia! Ne haragudj a zavarásért. De megmaradt bennem, hogy nagyon jól elrendeztél mindent. További szép napos időt a virágoknak, és nekünk is.
Puszi Gloriosa. _________________ http://picasaweb.google.com/110068066644533799347
Csatlakozott: Jul 22, 2007 Hozzászólások: 1389 Tartózkodási hely: Tolna megye
Elküldve: 2015.04.13, 18:18 Hozzászólás témája:
Sziasztok! Gloriosa, igen jól látod, sok munka volt vele, de nem ez tart vissza az újabb rendelés szervezésétől. Már hosszú ideje rengeteg munkahelyi elfoglaltságom van, melyből sokszor otthonra is bőven jut... Egyszerűen nem marad sem időm, sem energiám egy rendelés szervezésébe belevágni. Ide a gazlapra is csak ritkán sikerül benéznem, sőt, már a virágaim is kárát látják az időhiányomnak.
Nagyon sajnálom, de az idén biztosan nem tudok rendelést bevállalni. _________________ csonttollu
Csonttollu, Te szoktál csinálni Hoya rendelést. Nagyon kielégitette? Biztos, hogy sok munka volt vele. Az idén nem vállalná? Puszi Teri _________________ http://picasaweb.google.com/110068066644533799347
Szokott innen közös rendelés indulni vagy van valakinek tapasztalata ezzel a webáruházzal? Nagyon sokféle növényt lehet nálunk rendelni (hoya, orchidea, hagymások, szukkulensek, magok stb) és egészen tűrhetőek az árak.
Eladnám viaszvirágaim..több termetes példány is van benne...kb 8 féle, szeretném egyben mind...ha volna ere jelentkező a posta miatt leginkább...-illetve ha megegyezünk az összes viaszom, amim van mind odaadom-amiket fentebb nem írtam csomagba---elég fontos lenne nekem a cél
Csatlakozott: Feb 07, 2007 Hozzászólások: 4057 Tartózkodási hely: valahol otthon, de majd biztosat az Új Földön
Elküldve: 2014.06.15, 19:54 Hozzászólás témája:
Eladnám viaszvirágaim..több termetes példány is van benne...kb 8 féle, szeretném egyben mind...ha volna ere jelentkező a posta miatt leginkább...-illetve ha megegyezünk az összes viaszom, amim van mind odaadom-amiket fentebb nem írtam csomagba---elég fontos lenne nekem a cél _________________ hogyha szíveddel látsz értéket találsz ,
ha eszeddel érvelsz bölcsen élhetsz,de
szeretettel mindent elérhetsz
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban