Csatlakozott: Feb 10, 2007 Hozzászólások: 14400 Tartózkodási hely: A+ H
Elküldve: 2012.12.18, 13:00 Hozzászólás témája:
Zsarg-kedves nagyon szépen köszönöm a segitséget. Meg fogom probálni.
Elöször probálkozok de ha el is rontom CD-m van elég.
Az idö viszont már nagyon rövid karácsonyig. Ajándék lenne a CD. _________________
Legyetek vidámak.
A nevetés a legjobb orvosság.
Csatlakozott: Dec 27, 2005 Hozzászólások: 5924 Tartózkodási hely: Gyöngyös
Elküldve: 2012.12.18, 08:22 Hozzászólás témája:
A Nero használata a lényeg, vagy a CD-re írás bárhogyan?
Én csak úgy simán a Windows-zal szoktam.
Megnyitom W-fájlkezelőben azt a részt, ahol az adott képek vannak. Kijelölöm a képeket (vagy akár eggyel fentebb, az egész fájl(oka)t), és bal oldalon a felsorolásban ott áll, hogy másolás CD-re. Katt erre.
Most megjelenik jobb alsó sarokban egy felirat, hogy készen állnak a másolásra az adott dolgok. Katt erre a feliratra.
Ekkor előjön egy új ablak, egy új ideiglenes mappáról, ami a kiírandó dolgokat tartalmazza. (Esetleg át is lehet nevezni a fájlokat, ez az eredetit nem befolyásolja.)
Ha minden így jó, ahogy mutatja, akkor bal oldalt ott van a CD-re másolás, erre katt, és elindul.
Ja, és az egész előtt tegyél egy CD-t az íróba...
Ha esetleg bármi nem teljesen így megy, akkor arról kapsz valami kiírást.
És még egy: a kiírásra előkészített fájlokra húzva az egeret, meg tudod nézni a méretüket. Az összes fájl mérete ne legyen nagyobb, mint a CD-n lévő üres hely. _________________ Valaki mondja meg, miért jó nekem itt dolgozni. Már megint elfelejtettem.
Csatlakozott: Feb 10, 2007 Hozzászólások: 14400 Tartózkodási hely: A+ H
Elküldve: 2012.12.18, 00:41 Hozzászólás témája:
Segitene valaki nekem abban hogyan tudnék fotokat CD-re másolni a
Nero-val?Még nem csináltam soha ezért nem ismerem ki magam. _________________
Legyetek vidámak.
A nevetés a legjobb orvosság.
Na amilyen naiv meg én vagyok, én ezt ismertem, de azt hittem, akkor minden oldal átállítódik! Most látom, hogy nem!!! Köszönöm én is a segítséget, okosodtam... _________________ Arra születtem, hogy felnőtt is legyek,
S továbbadjam egyszer az életemet.
Jól értetted, szerintem. itt izgulok, hogy segíteni tudjunk. _________________ Arra születtem, hogy felnőtt is legyek,
Primula!!! Kiderítettem!
Job oldalt a kis fogaskerékre katt, azon belül: beállítások.
Abban a legvégén lehet kijelölni a betűméreteket. A T-betűkre vidd a kurzort.
(Hogy sikerült elállítani feltűnés nélkül, azt én nem tudom.) _________________ Arra születtem, hogy felnőtt is legyek,
Csatlakozott: Apr 05, 2008 Hozzászólások: 1477 Tartózkodási hely: Pest megye
Elküldve: 2012.12.17, 20:06 Hozzászólás témája: nagyon nagyok a betűk
Sziasztok!
Kérnék egy kis segítséget tőletek!
A g.mailon "átálltak" a betűk...hatalmasra!
Így a leveleket nem tudom elolvasni / a sort a végéig/ mert nem fér ki az oldalra, görgetni nem lehet. A betűnagyságot már állítottam, de nem változott. Mit kéne tennem?
Csatlakozott: Feb 11, 2011 Hozzászólások: 520 Tartózkodási hely: Sepsiszentgyorgy
Elküldve: 2012.12.16, 11:42 Hozzászólás témája:
A blu-ray hazi mozival van egyben.Es azon nezem a filmeket.(Sajnos nincs szamitogep csatlakozo rajta)
Gondoltam meg sporolok egy kulso merevlemez arat .
A filmek nagyresze xvid meg dvdrip azok felfernek a pendrivra,de van amelyik 36G az nem .
.Az lenne a kerdesem hogy letezik-e USB-USB kabel amivel ossze kotnem a PC-vel es vajon felismerne-e a lejatszo a PC merevlemezet???
Szia, kábel létezik,de semmi értelme, ahogyan te szeretnéd úgy nem ismerik fel egymást!
Ha kiveszed a gépből a vinyót, külső házba téve, természetesen kezeli a blu lejátszó.
Ha a számítógépeden van olyan olyan fájl, ami blus formátumban van és emiatt nem tudod lejátszani a számgépeden,ahhoz van lejátszó progi. Telepíteni kell csupán.
Miért akarnád összekötni őket? Mindkettő képes önmagában a videók, zenék lejátszására.. _________________
Ne sírj, mert vége lett! Mosolyogj, mert megtörtént.
(Gabriel García Márquez)
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban