Csatlakozott: Aug 22, 2005 Hozzászólások: 42506 Tartózkodási hely: Budapest
Elküldve: 2013.01.03, 14:42 Hozzászólás témája:
segítsééééég!
megint megőrült a Photo B...t
Nem tudom, mi lett vele, egy hétig nem használtam, és fogalmam sincs mit kéne vele csinálnom
úgy néz ki, megint az új verzióra váltott.............hogy tudom a régit használni???? _________________ "Az élet szép!
Tenéked magyarázzam?"
Heltai: A néma levente
Én segítek szívesen!
De most nem vagy itt, és én se soká maradok.
A változásokon én sem azonnal igazodtam ki, de már megvan. A gmail legfelső címsorában ott látod a jobboldali végén, hogy : Egyebek. Arra rákattintva feljön néhány szó, a legalsó: Fényképek. No ezzel a neheze már meg is van!
Azt megnyitod, elég a mutatóujjas (bal) egérgombbal, simán rákattintani, és megnyílik a Picasa.
A címsorában van Főoldal, Saját fotók, Felfedező...és kicsit arrább a Feltöltés. Ezt használod akkor, ha újabb képeket szeretnél a saját Picasa-albumodba tenni a gépedről.
Ha már meglevő képet szeretnél velünk megosztani, akkor a Saját fotók-at kell megnyitnod.
Ott kiválasztod a megfelelő képet, megnyitod a valódi méretében (ez fontos!), és rákattintva: Képadatok megjelenítése.
A felugró több sor közül azt "Másolás", amelyik eleve ki van jelölve magától. Ezt a sort a hozzászólás-ablakban az [img] és az [/img] közé beilleszted, és kész.
Szia! Nagyon szépen köszönöm a segitséget. Az ünnepek alatt megpróbálom.
Kellemes ünnepeket, és boldog ujévet kivánok családoddal együtt. Gloriosa
Én segítek szívesen!
De most nem vagy itt, és én se soká maradok.
A változásokon én sem azonnal igazodtam ki, de már megvan. A gmail legfelső címsorában ott látod a jobboldali végén, hogy : Egyebek. Arra rákattintva feljön néhány szó, a legalsó: Fényképek. No ezzel a neheze már meg is van!
Azt megnyitod, elég a mutatóujjas (bal) egérgombbal, simán rákattintani, és megnyílik a Picasa.
A címsorában van Főoldal, Saját fotók, Felfedező...és kicsit arrább a Feltöltés. Ezt használod akkor, ha újabb képeket szeretnél a saját Picasa-albumodba tenni a gépedről.
Ha már meglevő képet szeretnél velünk megosztani, akkor a Saját fotók-at kell megnyitnod.
Ott kiválasztod a megfelelő képet, megnyitod a valódi méretében (ez fontos!), és rákattintva: Képadatok megjelenítése.
A felugró több sor közül azt "Másolás", amelyik eleve ki van jelölve magától. Ezt a sort a hozzászólás-ablakban az [img] és az [/img] közé beilleszted, és kész.
Nagyon remélem, hogy sikerült segítenem!!! _________________ Arra születtem, hogy felnőtt is legyek,
S továbbadjam egyszer az életemet.
Én sem merem már megkérdezni, mert senkinek sincs türelme és ideje hozzám."Neem érek rá, haggyjál már, próbálgasd..."Ezek a válaszok.
A Picasá-ban vannak a képeim, és nem tudom feltenni őket. Egyszer segitett valaki, akkor ment, azután valami eszement megváltoztatta a menetrendet, uj szavak kerültek fel, amiket én nem ismertem, és azóta próbálgattam,de már le is tettem róla. Nem értik meg, hogy igaz, hogy 78 éves vagyok, de szeretnéktöbbet kihozni a gépből.
Ha tud, kérem, segitsen.
A laptopp: Dell Mikrosoft Windows xp-
Emmylie Kedves, látod? Ügyesebb vagy, mint gondoltad!
Csak legyen önbizalmad, hidd el nekem, van mire! _________________ Arra születtem, hogy felnőtt is legyek,
Csatlakozott: Feb 10, 2007 Hozzászólások: 14400 Tartózkodási hely: A+ H
Elküldve: 2012.12.19, 22:03 Hozzászólás témája:
Köszönöm szépen a segitséget.Valoban meg vannak a képek a CD-n és a Media Playrrel meg is tudtam nézni.
Nagyon szépen köszönöm Zsarg és Daddy a segitségeteket.Hálás köszönet érte. _________________
Legyetek vidámak.
A nevetés a legjobb orvosság.
Csatlakozott: Feb 21, 2008 Hozzászólások: 254 Tartózkodási hely: gödöllői dombvidék
Elküldve: 2012.12.19, 21:33 Hozzászólás témája:
A VCD lemez
A VCD jelentése "Video Compact Disc", ami egy mozgóképet és hangot tartalmazó CD lemez. A VCD 74/80 percnyi MPEG tömörítésű videót és jó minőségű hangot anyagot tartalmazhat függően a lemez 650/700MB-os kapacitásától. A VCD szinte az összes asztali DVD lejátszón lejátszható, valamint olyan számítógépen is, amely CD vagy DVD olvasót és szoftveres lejátszót is tartalmaz.
DVD-hez hasonló menük és fejezetek is használhatók, valamint egyszerű diavetítés jellegű állóképek, háttérzenével.
Egy nagyon jó minőségű VCD eléri a VHS minőséget, azonban a képe egy kicsit homályosabb annál. Jobb minőséghez SVCD-t vagy DVD-t kell választani.
"VLC Media Player"-rel lehet simán lejátszani, Windows Media Player-rel is mennie kell! A legújabb VLC verzió támogatja a Windows Media Video 9-et és Flash Videot. Több fontos változások a H.264 dekódolás javítása, fejlesztett Windows Unicode támogatás és teljes képernyő. _________________ A gaz olyan növény, amelynek még nem fedezték fel a hasznos tulajdonságát!
Csatlakozott: Dec 27, 2005 Hozzászólások: 5924 Tartózkodási hely: Gyöngyös
Elküldve: 2012.12.19, 21:28 Hozzászólás témája:
A képeknek elvileg ugyanolyan formátumban kell a lemezre kerülni, amilyenben voltak. Nemigen van olyan automatikus beállítás, ami átírná.
Ha a CD-t kiveszed, vársz pár másodpercet és újra berakod, akkor szerintem egyből felajánlja a Windows, hogy megnyitja a lemezen lévő dolgokat, és meg lehet nézni.
Az összes eredeti kép megmaradt, ugye? Mert ha esetleg beállítottál valami törlést, akkor a Lomtárban még megvannak, vissza lehet állítani. _________________ Valaki mondja meg, miért jó nekem itt dolgozni. Már megint elfelejtettem.
Elküldve: 2012.12.19, 21:04 Hozzászólás témája:
Hát nem tudom milyen lehetöségek vannak.Feladom. Nem foglalkozok ilyesmivel többé.Legalábbis egy ideig. _________________
Legyetek vidámak.
Elküldve: 2012.12.19, 20:12 Hozzászólás témája:
Lehet hogy jol csináltam csak nem jot jelöltem ki .VCD az ugy tudom video program.
DVD-t tudok nézni de azt hiszem valami más programmal. _________________
Legyetek vidámak.
No azt nem tudom, hogy mi lehet, és hogyan lehet megnézni.
Én amit Nero-val tettem lemezre, rögtön képnek jelent meg.
A program sok mindent felismer, jóformán csak vaktában követtem, és amit célszerűnek gondoltam, azt jelöltem ki. _________________ Arra születtem, hogy felnőtt is legyek,
Elküldve: 2012.12.19, 19:43 Hozzászólás témája:
Nem tudom lehet hogy már rajta vannak a lemezen csak éppen megnézni nem tudom. Ahhoz is béna vagyok már azt hiszem
Szoval megnéztem és rajta kell hogy legyenek a képek. Csak sajnos éppen VCD formátumban van.Biztosan azért nem tudom megnézni. _________________
Legyetek vidámak.
Nem lehet, hogy a lemezen vannak a képek? Mert pillanat alatt odakerülnek. Lehet, hogy azért tűntek el?
Írtam privátot is! _________________ Arra születtem, hogy felnőtt is legyek,
Elküldve: 2012.12.19, 19:18 Hozzászólás témája:
Bojtika-kedves már a kezdés is rossz volt Nem tettem be CD-t
Utánna eltünt az összes kép amit rá akartam tenni a CD-re.Egyenként ujra elö kerestem.Mostmár nem is probálkozom ilyesmivel.
Karácsonyi ajándéknak szántam volna de nem lesz belöle semmi _________________
Legyetek vidámak.
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban