Értem, Erzsi, és köszönöm. No, legalább látom is.
Biztosan igazad is van.
Én még nem találkoztam ilyen fura hibával, de a rendszeridőt már volt, hogy állítani kellett. Egyszer. _________________ Arra születtem, hogy felnőtt is legyek,
S továbbadjam egyszer az életemet.
Én sem láttam még, mert nem is kerestem sosem az alaplapon az elemet, szerencsére nem volt rá szükség, de hallottam már többször, hogy valakinek cserélni kellett, mert lemerült. Ami abban nyilvánul meg, hogy nem jár jól a gép rendszer órája.
Az alábbi videóban 3 perc 20 másodpercnél mutatja az alaplapi, másnéven CMOS elemet
Könnyebb lesz. Én hiszek benne.
Nos, legalább neted már stabilan van! _________________ Arra születtem, hogy felnőtt is legyek,
Csatlakozott: Feb 10, 2007 Hozzászólások: 14400 Tartózkodási hely: A+ H
Elküldve: 2020.12.31, 22:12 Hozzászólás témája:
Hát remélem egyszer csak vége lesz a karantén idöszaknak mindkét oldalon akkor már könnyebb lesz.
Örülök hogy legalább a szolgáltato megcsinálta az utcai kábelt igy tudok netezni _________________
Legyetek vidámak.
A nevetés a legjobb orvosság.
Amíg fel nem bukkan a látóhatáron a segítség, addig már így is kibírod. _________________ Arra születtem, hogy felnőtt is legyek,
Elküldve: 2020.12.31, 21:38 Hozzászólás témája:
Nem nem .Nem probálkozok vele.
Itt van a 10-es mert a fiam megvette nekem igy csak fel kellene tenni.Majd ha lesz segitségem megcsinálom.
Amig lehet használom igy a gépet . _________________
Legyetek vidámak.
Kíváncsi vagyok, sikerül-e. De inkább azt ajánlom, ne próbáld ki.
2020 januári a cikk, akkor sem volt elég "átállítani", de rövid ideig még ingyenes volt a 10-es.
Nekem megvolt egy pendrive-on, de mérgemben letöröltem, mert nem figyelmeztettek előre, hogy minden más adatot felülír, és egy csomó mindenem elveszett miatta. _________________ Arra születtem, hogy felnőtt is legyek,
Amíg nem muszáj nagyon addig én sem használom a 10-et.
A Windows 7-tel még semmi bajom nincs.
Beállításokat lehet csinálni vele, miért ne? Én még nem is láttam gombelemet a gépben. _________________ Arra születtem, hogy felnőtt is legyek,
Elküldve: 2020.12.31, 20:19 Hozzászólás témája:
Köszönöm szépen a segitséget.
A gépemet nem szoktam nézegetni hogy mi hol van benne az elemröl még sose hallottam
Szoval a gépen Window 7-es van fel kellene ra tenni a 10-est de én egyedül nem merek hozzá fogni.
A vejem és a fiam nem tud die jönni a kétszeres karantén miatt igy hat várok tovább.
A Window 7-él már nincs Update lehetöség ugy tudom. _________________
Legyetek vidámak.
Senki nem irt na mindegy.
A gépem továbbra is hülye
Nálam már 2021.01.01. 13.06 van
Reggel 6.40 kor vált a következö napra.
Kedves Emmylie!
Az gép alaplapján van egy gombelem, ami arra funkcionál, hogy a gép kikapcsolt állapotában is megőrizzen egyes beállításokat, mint a dátum, idő stb., ha ez az elem lemerül, akkor hibás dátumot, időt jelenít meg a számítógép.
Az, hogy többször kikapcsolt a géped lehet attól, hogy túlmelegszik, és a kikapcsolással védekezik a további túlmelegedés ellen. Ez lehet attól, hogy a ventillátorok, hűtőbordák telerakódtak porral, és így nem tud a gép megfelelően működni.
Mint azt többen is javasolták, el kell vinni kitisztítatni a gépet, és akkor az elem cserét is meg lehet ejteni.
Igazából, félévente, de legalább évente ajánlott a gép kitisztítása, és laptop esetében évente a hővezetők újrapasztáztatása is.
Mint lelkes amatőrtől, ennyi tellett tőlem. _________________ Mindig tudd, a dolgok egyszer történnek meg veled; a legértékesebb idő a pillanat, amelyben élsz. (Tatiosz)
Emmylie Kedves, nem tudom, milyen a géped, milyen a Windows rajta, de ha beírod a keresőbe, hogy Rendszeridő beállítása (Systemzeit ändern), akkor kiválaszthatod a megfelelő tanácsot. _________________ Arra születtem, hogy felnőtt is legyek,
Elküldve: 2020.12.31, 07:47 Hozzászólás témája:
Senki nem irt na mindegy.
A gépem továbbra is hülye
Nálam már 2021.01.01. 13.06 van
Reggel 6.40 kor vált a következö napra. _________________
Legyetek vidámak.
Elküldve: 2020.12.15, 09:33 Hozzászólás témája:
A tegnapi napig gondom Volt a nettel nem tudtam semmire használni a gépemet.
Jelenleg megy a gép mert van ujra netem de nem stimmel a dátum és az ora se.
Jelenleg egy ideje december 16-át mutat pedig 15-e van.
Az ora 2.52-t mutat de *9.33 van.
Lehet ezen valahogy változtatni? vagy semmit nem tudok csinálni? és meg kell szoknom ezt azt állapotot?
Köszönöm a segitséget.
A korábbi gondom megoldodott szerencsére _________________
Legyetek vidámak.
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban