Lösz! De majd csak a nyíló tavrózsival.Most elkészítjük,de nem engedem fel vízzel,nehogy szétfagyjon. /nem lesz körülötte főőd / Úgy gondolom minden tél előtt "víztelenítenem" kell majd ezt a felső 70 cm-t,mert képes lesz szétfagyni nekem. Röhej,hogy cígölöm befelé a növényeimet-igény szerint-de már a tavaszról álmodozom.
mini !Mivel megvan a fél kútgyűrű is és a kerek zsalukő is,jövő héttől várlak nálam ebédre.
Mivel ez kerti kalandos topic is: Guggoló,keresés...Monoron van fél kútgyűrű.Utánfutó kölcsönkér,GPS,irány oda.Gazos,elhanyagolt telephely.Bácsi jő:régen megszünt. Nem-e tetszik-e tudni-e....hát nem. Elmentünk ugyanitt a "kertészeti kellékeshez",hátha...
Ott mondta az eladó,hogy Üllőn van/volt egy Holló nevű pasas,akinél elképzelhető,de csak ennyit tud.Irány Üllő.Kérdezősködés a "helyi erőktől",az ötödik már tudta kit keresek.S lőn kútgyűrű.Duma közben mondom a készítőnek az internetes "csapdámat" és hogy egy másik címem pedig Pomázon van.Jaj,hát ő is rég abba hagyta,hiába mentünk volna. Úgyhogy nagy boldogan hazahoztuk a szerzeményt és azóta is "füstölgök" az interes infok miatt.
Már csak rá kell emelni "ezt a kis darabot" a régire és jöhet a két elem "összedolgozása".
Jövőre pedig derék magasságban csodálhatom a nyíló tavrózsijaimat. /remélem !/
Csatlakozott: May 13, 2012 Hozzászólások: 490 Tartózkodási hely: Heves
Elküldve: 2012.10.05, 18:53 Hozzászólás témája:
Én sem azért ajánlottam, de szólj bátran. Odajárunk szemészetre 1/4 évente a lánykánkkal. Vagy leteszem a Nagytemplom melléésértemész... _________________ ...kőből soha nem elég...
Csatlakozott: Mar 06, 2012 Hozzászólások: 847 Tartózkodási hely: Debrecen
Elküldve: 2012.10.05, 18:33 Hozzászólás témája:
mini73!
Nagyon rendes vagy, de nem azért írtam, hogy "lenyúljalak". Meg már, nehogy Te onnan távolról hozzad. Az ötleted, hogy ilyen gyűrűbe helyezzük azért tetszik, mert ezt ha kicsit magasabbra építem (no nem én, hanem a férjem) akkor biztos nem fognak a kiscicák ráugrálni, és nem fognak szétdőlni.
Szia Mini!
Köszönöm a képet! Gyönyörű! Én is akarok hasonlót. Én bontott téglából gondoltam kirakni, egymás köré, különböző magasságban, négyzet alakban. De ez is tetszik. Szerencsére jó nagy a kert.Van hová rakni Ráadásul imádom a kertben a fehéret ,zöld növényekkel!
Csatlakozott: Mar 06, 2012 Hozzászólások: 847 Tartózkodási hely: Debrecen
Elküldve: 2012.10.04, 20:44 Hozzászólás témája:
mini73!
Lehet meglátogatlak, mert a zsaluköves virágtartóid fantasztikusan tetszenek és zebrafüvet is szeretnék már régóta. Látom nálad egyben van, csak haza kell hoznom.
Nagyon ügyes, kreatív ember vagy. _________________ https://picasaweb.google.com/100047341532695296976
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban