Kutyus, Bagoly köszönöm szépen, ez részben a virágok érdeme is
Klári
Gyönyörű szépek nálad is a virágok. Melyen sok fajta Echinacea-d van, nagyon szépek. Nekem 3 féle van, a hagyományos lilás magas, fehér, és egy narancssárgás. A lilás és a fehér magját úton-útfélen gyűjtögettem , a narancssárgást azt vettem, de név nem volt rajta. Tavasszal kaptam sárga virágúról magot, már kezdenek azok is növögetni. Szeretem nagyon én is ezt a virágot, mert igénytelen és nagyon szép, és sok fajta van belőle
Nálam a méhbalzsamok már szinte elvirágoztak, szépek nagyon a tieid.
A kertben nálam ha elvirágoznak a sásliliomok is, akkor már csak kevés virág fog virítani, a cserepesek azok, amik majd virágoznak késő őszig. Igaz próbálok ültetni most már olyan növényeket is, amik később virítanak.
Ha mindent meg akarok locsolni, az nálam is tovább tart, ez az 1-1 1/2 óra csak a cserepesek locsolására kell _________________ Mindig tudd, a dolgok egyszer történnek meg veled; a legértékesebb idő a pillanat, amelyben élsz. (Tatiosz)
Csatlakozott: Oct 05, 2011 Hozzászólások: 389 Tartózkodási hely: Budapest
Elküldve: 2018.07.12, 10:06 Hozzászólás témája:
Erzsike!
Rengeteg virágod van, kész csoda, hogy győzöd munkával. Nekem közel sincs ennyi de kb. 2-3 óra mire meglocsolok persze veteménnyel cserjékkel együtt. Néhány fotó a most nyílókról:
Csatlakozott: Aug 22, 2005 Hozzászólások: 42215 Tartózkodási hely: Budapest
Elküldve: 2018.07.12, 04:01 Hozzászólás témája:
Oerzsi
mennyi csodás virágod van!!! Nem is csodálom, hogy jó sokat isznak
Ebben az illatban valóban jó lehet kávézni _________________ "Az élet szép!
Tenéked magyarázzam?"
Heltai: A néma levente
Köszönöm Bau
Locsolni általában kora reggel locsolok, mielőtt munkába indulok, úgy 1/2 6 - 6 órától 7 óráig. Ha nagyon nagy meleg van, akkor akik nagyon szomjasak, azok kapnak még este is egy adagot inni _________________ Mindig tudd, a dolgok egyszer történnek meg veled; a legértékesebb idő a pillanat, amelyben élsz. (Tatiosz)
Imádok ilyenkor kint kávézni a teraszon a rengeteg virág között
Tele vannak virággal a mesevirágok, a begóniák, a fuksziák, na meg a muskátlik is... A kertben nyílnak, sőt lassan már elnyílnak a liliomok, hűű az illatuk, na azt nem tudtam fényképezni. A sásliliomok is virágoznak ezerrel, na meg persze a leanderek is
Ime az elmúlt 3 hét képekben, vigyázat mert rengeteg kép készült :
Csatlakozott: Aug 22, 2005 Hozzászólások: 42215 Tartózkodási hely: Budapest
Elküldve: 2018.06.11, 04:52 Hozzászólás témája:
Oerzsi
neked aztán van növényed rogyásig
Nagyon szépek, és gondolom, nem unatkozol mellettük _________________ "Az élet szép!
Tenéked magyarázzam?"
Heltai: A néma levente
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban