Csatlakozott: Dec 22, 2009 Hozzászólások: 3993 Tartózkodási hely: Ózd
Elküldve: 2020.05.12, 16:28 Hozzászólás témája:
W Eletben maradt a kis sivatagid?
Az enyémen egész télen nem volt levél, most kezd hajani, de virág akkor is volt rajta egy-kettő. A tavalyi virág magot érlelt, elültettem és most itt vannak a kis porontyok
Hú, de szépek!!!!
Semmilyen kártevő nem volt rajta. Nem értem.
viszont nagyon gondolkozom a visszavágáson. Na nem most, hanem jövőre. Csak félek tőle. tényleg csodásak!!!! Gratulálok!! _________________ w
"...Még a bölcs sem tudja, mi, milyen célt szolgál..." Gandalf
Csatlakozott: Dec 22, 2009 Hozzászólások: 3993 Tartózkodási hely: Ózd
Elküldve: 2019.08.31, 12:42 Hozzászólás témája:
Enyém is csinált ilyet, valami atkaféle volt szerintem rajta. Nagyon pici szemmel alig látható kis pettyek és pókháló. Alig lehetett látni. Többször zuhanyoztattam, sikerült megszabadulni tőle. Az enyém tűző napon van 10 óráról 15 óráig. Nagyon keveset kell locsolni, mert a pocakjában tárolja a vizet. Én magról neveltem és mindig visszavágtam az ilyen hosszú ágakat. Igaz így csak 9-10 évesek voltak mikor virágoztak. De kivártam, és kettőt már elajándékoztam
Szerintem ültesd át friss földbe, de nem kell nagyobb cserép. Egy kicsit emeld meg (kb fél centit) hogy látszódjon a gyökere, mert az fog vastagodni és szép formát adni. Ne tedd olyan mély kaspóba, csak kicsi tányért alá, és a legnapfényesebb helyre tedd. Csak alulról locsold, mert fentről locsolásnál a pocakja vízköves lesz. _________________ Rózsa
Ha valaki tudja, mondja már meg, miért dobálja el a leveleit? Mondjuk már sokszor csinálta kb 2 és fél éve van nálam (füvészkertből).
A "buckója" láthatóan jól van, jó feszes, kemény. de ilyenkor mindig megijedek, hogy kinyírtam. _________________ w
"...Még a bölcs sem tudja, mi, milyen célt szolgál..." Gandalf
Sziasztok. Régen jártam felétek, most is csak telefonról tudlak megkeresni titeket. Szükségem lenne s.o.s. egy jó tanácsra. Gyönyörű adeniumomat míg nem voltam otthon családom szerintem túllocsolta és a gyökere elpuhult, elrohadt. Hogy tudnám megmenteni? Megpróbálom a képét feltenni, hátha sikerül. Köszönöm.
Csatlakozott: Jan 22, 2011 Hozzászólások: 3757 Tartózkodási hely: Kaposvár
Elküldve: 2015.08.02, 18:55 Hozzászólás témája:
fpirgi: meseszépek!! Én is nevelgetek hármat,de hogy mikor lepnek meg virággal,nem tudom. Az egyik elvilág már benne van a virágzó korban _________________ "Életünkben leginkább arra van szükség,hogy legyen valaki,aki rábír,hogy megtegyük,amire képesek vagyunk"
Saját nevelésű adeiumok,magról neveltem őket,4 éves növények.
Gyönyörű szépek, nagyon-nagyon ügyes vagy.
Egyszer majd én is megpróbálkozom velük, mert nagyon tetszenek, hátha ők is szeretnének nálam. _________________ Mindig tudd, a dolgok egyszer történnek meg veled; a legértékesebb idő a pillanat, amelyben élsz. (Tatiosz)
Csatlakozott: Oct 14, 2010 Hozzászólások: 1358 Tartózkodási hely: Tolna
Elküldve: 2015.08.01, 20:43 Hozzászólás témája:
Saját nevelésű adeiumok,magról neveltem őket,4 éves növények.
_________________ Írisz, a szivárványszárnyú istennő, ki az égboltot a földdel összekapcsolta, és továbbította az istenek üzeneteit a földi halandóknak
Csatlakozott: Mar 25, 2007 Hozzászólások: 1734 Tartózkodási hely: Ajka
Elküldve: 2015.04.27, 21:10 Hozzászólás témája: ?
Szerintetek kb mikortól lehetne kirakni őket véglegesen??Nem emléxem tavaly mikor kerültek ki. _________________ Ha a papok hisznek istenben minek a templomokra villámhárító?
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban