sziasztok .nagy segítségre lenne szükségem.van köztetek a ki informatikábátudna segíteni ?most fog diplomázni a fiam és műszaki dokumenntációból segítség kellene.lehet nem pontos a leírás
1:10:pm Emmylie :
Szép délutánt.
11:27:am Terimamy :
A mainál kellemesebb napot kívánok ! A Napon itt 42 fok van pár perc alatt.
Csatlakozott: Mar 06, 2012 Hozzászólások: 787 Tartózkodási hely: Debrecen
Elküldve: 2012.08.06, 21:05 Hozzászólás témája:
Mennyi szépséget hoztatok mostanában is. Az enyémek mind ledobálják a bimbót, így én nekem már csak a nézelődés marad, itt nálatok. Megunhatatlanul szépek. _________________ https://picasaweb.google.com/100047341532695296976
10 év után virágzik a hibiszkuszom, már meg akartam válni tőle. Kiraktam a teraszra ott betetvesedett, kiraktam az esőre, és 5 bimbót hozott, s lám itt az első virága.
Köszönöm a válaszokat, akkor valaminek nekikezdek, mert ez nem állapot. Sajnos a másfélszer másfél méter, az szinte az erkélyünk mérete, úgyhogy sajna azt a módszert nem tudom választani. Marad a vízforralás. Régen a szüleimnek voltak ilyen nagy, forralásra használható vödrei az állatoknak, lehet, hogy elő kéne vennem őket. Mert a víz az fogy rendesen. _________________ A jó barátok nem engedik, hogy hülyeséget csinálj.....egyedül
Az ürességet csak egyetlen dolog teszi elviselhetővé - a kapcsolat.
(Kapcsolat)
Csatlakozott: Jun 21, 2010 Hozzászólások: 993 Tartózkodási hely: Bp.
Elküldve: 2012.08.04, 10:09 Hozzászólás témája:
ezt a szerkezetet a lefolyócső közé lehet iktatni, le-fel hajtható, alá bármilyen edény, hordó, kuka, stb. ha megtelik felhajtod, és megy a maga útján tovább a felesleges víz, mint eddig.
_________________ Ildikó
__________________________________________"Akinek van humora, az mindent tud, akinek nincs, az mindenre képes."
Elküldve: 2012.08.04, 06:28 Hozzászólás témája: más megoldás
Tisztelt joomar!
Idézet tőled: ugyanúgy vízkövesedik mindenem. Crying or Very sad Azt reméltem, van vmi más módszer.
A megoldás neve esővíz gyűjtés 1,5X1,5 fólia keretre feszítve középre olvassz (nem hasad tovább) egy lyukat alá tegyél 50 literes kishordót és utána már a nagyika által ajánlott tőzeg is működik. Vagy egyszerűen ecettel is tudod savasítani a vizet. Ha erősen vízkövesedik minden a víztől amit használsz az a változó keménységet okozó sók sokaságától van vízforralással ezek jó hatásfokkal eltávolíthatók. A döntés a te kezedben van vagy gyűjtesz esővizet(az a kis szerkezet szinte bárhol fel állítható) vagy a vízforralás. Vízlágyító beszerzése drága nem javasolt
Tisztelt Ernő virágbirodalmáról szívesen megnéznék nagyobb látószöggel készített képet is gyanítom egy kis melegházat látnák.
Egy szónak is száz a vége nagyon szépek a virágaitok!!
Csatlakozott: May 13, 2008 Hozzászólások: 2598 Tartózkodási hely: Fuksziatanya:-)
Elküldve: 2012.08.03, 22:16 Hozzászólás témája:
joomar! Megbuktam kémiából! Nézd meg a házat, biztosan van rajta csatorna, csak rejtett, kérdezz meg a házban valakit.
Légkondiból szerintem zsírgőz+ egyebek kicsöpöghetnek. Néha az esővíz is gyanus, az nem áll módomban hogy anilizáltassam. Szépek vagytok Lizike-Horvathgene _________________ Élj úgy, ha lepereg előtted életed filmje ne keljen szégyenkezned!
nagyika: igen, ezt a novobaltot csinálom már tavaly óta, csak nem látom sok eredményét, ugyanúgy vízkövesedik mindenem. Azt reméltem, van vmi más módszer. Azért köszönöm.
rabsic: a savas ph nekem jól jön, olyan gazaim vannak, amiknek pont az kell. De akkor mindennémű bővebb indoklás, kifejtés nélkül tudnál vmit javasolni novobalt helyett?
nagyika: az esővízes ötleted nagyon tetszik, futok is mindjárt, és körbenézem ezt a kőkockát, hol tudnék csapolni.
Körbejártam máris, hát nincs is nekije olyanja. Viszont találtam légkondi víz kivezetőjét. Azt meg tudnám csapolni. Az jó lehet? _________________ A jó barátok nem engedik, hogy hülyeséget csinálj.....egyedül
Az ürességet csak egyetlen dolog teszi elviselhetővé - a kapcsolat.
(Kapcsolat)
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban