Szegény... Nagyon sajnálom. Jókat beszélgettünk, és nem tudtam, hogy beteg.
Részvétem a családnak. _________________ Aki minden nap nevet, nem azért teszi, mert mindig jól mennek a dolgai, hanem azért, mert megtanulta, hogy mosolyognia kell a jón és a rosszon egyaránt.
Jaj, ne... Mikor? Honnan tudod? _________________ Aki minden nap nevet, nem azért teszi, mert mindig jól mennek a dolgai, hanem azért, mert megtanulta, hogy mosolyognia kell a jón és a rosszon egyaránt.
Csatlakozott: Feb 20, 2005 Hozzászólások: 945 Tartózkodási hely: Abádszalók
Elküldve: 2012.06.04, 19:04 Hozzászólás témája:
Vica írta:
Szeretnék megemlékezni egyik nagyon kedves gaztársunk (Papa) feleségéről, akit többen személyesen is ismertünk, szerettünk, és több Gazlapos találkozó megszervezésében is bőven kivette a részét.
R.I.P. Etus
Vica köszönöm szépen a megemlékezést, nagyon jól esett hogy nem feledkeztek meg róla. Sajnos már 3 éve lesz június 19-én, hogy nincs köztünk, csak az emléke. _________________ Üdv. papa!
Csatlakozott: Jan 02, 2004 Hozzászólások: 1691 Tartózkodási hely: Budapest
Elküldve: 2012.06.04, 18:00 Hozzászólás témája:
bau írta:
Elküldve: 2011.07.15. 23:24
Ma eltemettem a férjemet...
Itt ülök,könnyes szemekkel és nem tudom,hogy mihez kezdjek.
Csupa szomorúságot olvasok itt is.
Bojti Feriért is aggódok,hogy mi lehet vele,és hol van Bojti?
Bojtárgazdi írta:
Elküldve: 2012.05.22. 08:19
BojtiFeri az éjjel meghalt.
katica1104 írta:
Elküldve: 2012.06.03. 11:50
Tudjátok, hogy Ametiszt is elment? Tegnap búcsúztunk Tőle.
Nagyon sokáig Veletek, Közöttetek volt......39 éves volt.
Évek óta súlyos betegséggel küzdött. 29-én Ő bizonyult a gyengébbnek.
Köszönjük Vica, nagyon aranyos vagy. Nem lehetne hogy beteszitek a régi avatárjukat, nicknevüket, egy hozzászólásukat, vagy kedves virágos képüket? Ha lehet kérni még, akkor akinek itteni avatárja volt, azt ne adjátok már ki másnak. Amit tudni lehet a kedves gazosról: nevét, korát... remélem nem ütközik semmilyen jogba. Hadd maradjon meg itt köztünk, családtagok voltak. Ametiszt feltétlenül. _________________ Az Isten itt állt a hátam mögött s én megkerültem érte a világot. József Attila
Csatlakozott: Jan 02, 2004 Hozzászólások: 1691 Tartózkodási hely: Budapest
Elküldve: 2012.06.04, 17:31 Hozzászólás témája:
Többek kérésére lett ez a topik létrehozva.
Itt közösen is emlékezhetünk azokra a Gazosokra, akik már sajnos nem lehetnek közöttünk.
Szeretnék megemlékezni egyik nagyon kedves gaztársunk (Papa) feleségéről, akit többen személyesen is ismertünk, szerettünk, és több Gazlapos találkozó megszervezésében is bőven kivette a részét.
R.I.P. Etus _________________
Csatlakozott: Oct 26, 2008 Hozzászólások: 7820 Tartózkodási hely: Budapest
Elküldve: 2012.06.04, 16:01 Hozzászólás témája:
Florensre emlékszem én is. Nagyon szerette az ibolyákat, nemrég fedezte fel magának őket. Nem sokat volt a fórumon, mert új volt, akkor nem is sejtettük, hogy egy nagyon súlyos betegséggel és küzd. _________________ Magyar ibolyás honlap - http://saintpaulia.hu/forum
Európai ibolyás fórum - http://forum.african-violet.eu
Csatlakozott: Aug 29, 2007 Hozzászólások: 11885 Tartózkodási hely: Békésmegye
Elküldve: 2012.06.04, 12:02 Hozzászólás témája:
Ritaa1
ő is nagyon fiatal volt
Szegeden a füvész kertben találkoztunk , majd küldött nekem virágot, is ,Később Sedéék mondták , hogy elment _________________ zsuzsok
Csatlakozott: Sep 14, 2004 Hozzászólások: 13117 Tartózkodási hely: Budapest
Elküldve: 2012.06.04, 10:42 Hozzászólás témája:
Ledöbbenve olvasom a szomorú hírt
Még volt egy kedves gazos "memeke", sajnos már kb. 2 éve nincs Ő sem közöttünk! _________________ Ha a boldogság egyik kapuja bezárul, egy másik biztosan kinyílik!!
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban