A megmaradt turulkát áthozom az új topikba, még egy pár napig hadd gyönyörködjünk benne!
http://sakerlife2.mme.hu/hu/content/webcam-1 _________________ Aki minden nap nevet, nem azért teszi, mert mindig jól mennek a dolgai, hanem azért, mert megtanulta, hogy mosolyognia kell a jón és a rosszon egyaránt.
Azt hiszem, nekem is van. Mint amikor papírral pucolják az ablakot, olyan a hangja.
Madárnevek: van ám csilpcsalp füzike is.... meg kenderike... _________________ Arra születtem, hogy felnőtt is legyek,
S továbbadjam egyszer az életemet.
Sziasztok! Anyuéknál a lugasban fészkel ez a csicsörke
4 tojás volt a fészekben, abból 2 kismadár már kikelt!
még nincs madár formájuk _________________ Mikor arra vágysz, hogy észrevegyenek, megértsenek és szeressenek, tudd, hogy a többiek is erre vágynak. (Tatiosz)
http://indafoto.hu/cherry41
Csatlakozott: Mar 24, 2009 Hozzászólások: 2639 Tartózkodási hely: Budapest, Budatétény
Elküldve: 2012.05.29, 09:29 Hozzászólás témája:
sámán
engem a férjem fertőzött meg
nekem a fecske felnevelése okozta a legnagyobb gondot akit egy nyaralásból hoztam haza mert nagyon kicsi volt ja..és bántottak a gyerekek.... hogy a szülő miért nem szólt rá azt nem tudom...szülő a környéken sem volt hogy etesse szegényt...röhejes volt mikor a szállodai szobában etettem ...hazafelé az úton pedig megálltunk etetni,
mit mondjak anyámék hülyének néztek
sosem felejtem az első rigókat akik egy nagy szél áldozatai lettek...nagyon picik voltak...már ki voltak hűlve...hajszárítóval melegítettük fel őket...sikerült őket megmenteni...ez volt az első sikerem amit a férjemnek köszönhettek...
Csatlakozott: Nov 15, 2006 Hozzászólások: 1110 Tartózkodási hely: Veszprém
Elküldve: 2012.05.27, 16:05 Hozzászólás témája:
Lipio, igen!!! Minden elismerésem a páromnak (is), aki bár nagyon szereti az állatokat, imádja a madarakat -de (eddig) csak tisztes távolból tette mindezt...
Hősiesen állta hogy néha "tévedésből" Csipi rászállt... -meg amikor nem voltam otthon aktívan részt vett az etetésben, bár eleinte igencsak nehezen vette rá magát...
Persze Csipi azzal az "éhes vagyok" csivitelésével és aranyos tekintetével őt is gyorsan levette a lábáról...
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban