Csatlakozott: May 13, 2012 Hozzászólások: 490 Tartózkodási hely: Heves
Elküldve: 2012.05.19, 21:07 Hozzászólás témája:
Kézcsók'om a Hölgyeknek, üdv az Uraknak, a többieknek sziasztok.
Nagy Róbert vagyok, a napokban regisztráltam az oldalon, remélem sikerül sok-sok közös témában barátokat kertésztársakat szerezni.
Imádok mindent ami virág,növény,bogár,madár.
A kertünket szinte egyedül alakítom, csinosítom, dekorálom, javarészt újra hasznosított anyagokat használok. Bontott tégla, fa gerendák, tuskók, és rengeteg kő, kavics, kő, meg kő.
Eddigi sikereim egy országos kertverseny (Greenteam Tv) 12.-hely.
Csodakert magazin 2012/5 bemutatkozás.
további szép hétvégét mindenkinek üdv. NagyR _________________ ...kőből soha nem elég...
Csatlakozott: Aug 22, 2005 Hozzászólások: 42527 Tartózkodási hely: Budapest
Elküldve: 2012.05.19, 05:34 Hozzászólás témája:
Bojtárgazdi írta:
Hoztam egy magocskát! Olyan aranyosan mutatkozott be, csak nem itt:
kicsimami írta:
Kedves fórumozók!
Már elég régen olvasgatlak benneteket de még csak most regisztráltam. Úgy látom itt sok kedves ember gyűlik össze és nem a vita a civakodás a jellemző mint oly sok más fórumokon. Szivesen csatlakozom hozzátok mert akik a virágot szeretik rossz emberek nem lehetnek.
Nagyon szeretem én is a virágokat de sajnos a panelban a kertről le kelett mondanom.Még erkélyem teraszom sincsen így be kell érnem a cserepes növényekkel. Nagyon szépek az ide fölrakott virágok.Mindég is tetszettek a fokföldi ibolyák de sajnos nem voltak nálam hosszú életűek.Most azon fölbuzdulva hogy már egy éve nem pusztult el a levélről gyökereztetett fokföldim szeretnék többet belőle.
Ha valakinek sok van örülnék neki.Cserébe virágot nem tudok fölajánlani kifizetem vagy varrást tudok érte ajánlani. Gyűjtöm az orchideákat is még csak 3 cseréppel van de azok közül 1 ami nem mentett októbertől kezdve folyamatosan megörvendeztet virágaival .( a másik kettő kidobásra ítélt volt onnan keltettem életre)Mire az egyik virághajtás elnyílna akkorra mindég hoz újat valamelyik alvórügyből és nem 1-2 bimbót ám 10-12 bimbókat. Még nem tudom hogy kell képet föltenni de majd próbálkozom vele hogy megmutassam én is a kedvenceimet.
_________________ "Az élet szép!
Tenéked magyarázzam?"
Heltai: A néma levente
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban