Amibol a mag jott is itt termett, ha minden igaz, cserepben.. Megettem egy felet, hat az ereje sem annyira utos, mint aze volt, bar ugye eleve kisebb a paprika, kb. negyede. A csucsa finom edes volt, aztan ahogy eszegettem, elkezdett finoman csipni, majd egyre erosebb lett. A kozepe korul mar azert egy kis darabtol konnybelabadt a szemem, de azert max. harmadannyira eros, mint amibol a magot szedtem. Azert kivancsi leszek a masik felere.. Ja es ami meg fura, nincs benne mag. _________________ --
W.
Csatlakozott: Aug 29, 2005 Hozzászólások: 3297 Tartózkodási hely: Soroksári-Dunaág
Elküldve: 2012.06.19, 08:13 Hozzászólás témája:
A mi éghajlatunk alatt mindig kisebbek, bármilyen jó ellátást kapnak, de azért nagyobbacskának kellene lenni. Az idén nálam a tízből egyet hagytak meg a lótetűk, a tulipán paprikából három maradt.
Éva _________________ Éva
Belőlem csak egy van, a többiek sokan vannak
Ezért nekem nagyon kell vigyázni magamra
A ma reggeli novenykorutamon fura dologra lettem figyelmes. Pirosodik a habanero. Az alakja olyan, mint amit ettem, viszont 3-4 centinel nem nagyobb egyik sem, de inkabb kisebb. Ez mitol lehet, h ilyen picik? Keves volt eleinte neki a napfeny? Vagy vmi keresztbeporzas volt? Le meg nem szedtem es nem kostoltam meg, igy azt nem tudom, mennyire csipos. Amibol a magot kiszedtem, az 8-10 centis paprika volt. _________________ --
W.
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban