Gyökeres, 50-60 centis vanilia orchidea (Vanilla planifolia) sarjakat cserélnék Nepenthes,Sarracenia fajokra .
Illetve Hoya bella ágakat és egy nagy kb. 30 centi átmérőjű illetve egy 10 centis Hoya carnosa-t is cserélnék a fentiekre. _________________ Ha a papok hisznek istenben minek a templomokra villámhárító?
Üdv.: Eszter _________________ Ameddig az emberek azt gondolják, hogy az állatok nem éreznek, addig az állatoknak azt kell érezniük, hogy az emberek nem gondolkodnak.
Csatlakozott: May 12, 2010 Hozzászólások: 4557 Tartózkodási hely: Nógrád megye
Elküldve: 2012.06.30, 08:40 Hozzászólás témája:
Szeretnék Hoya serpens és Hoya multiflora hajtást.
2 féle Hoya cserém van Bella és Lacunosa hajtás. DE neves fokföldi ibolya leveleim, sarjaim és sok egyéb másom is van. _________________ https://picasaweb.google.com/106725486849727086953
Cserére ajánlom,GOTSIS ,MONT BLANCE,PAPA GAMBETTA,LUTEUM PLENUM leander hajtásaimat,mindegyikből2 db van.Amit szeretnék DOTTORE ATTILIO RAGIONERI,MARIE GAMBETTA,TITO POGGI,SALMONE ágat.
Csak az írjon,legyen szíves akinek ezek közül van v.melyik és a borítékba,bele tud tenni nekem 1-1 virágot a növényéről./én is ezt teszem,ha cserélsz velem!!!/várom a p.ü-ket
Csatlakozott: Apr 13, 2008 Hozzászólások: 324 Tartózkodási hely: Nógrád megye
Elküldve: 2012.06.29, 15:14 Hozzászólás témája:
Nagyon szeretnék ezüst színűkövirózsát. Cserébe tudok adni: kana magot,dögvirág magot, borostyán tovet, hagyományos/csíkos levelu íriszt, hagyományos kovirozsat, lila indián hajtast, lila kerti pletykát, ezüst színű rózsaszín viragu szegfűt, lila-fehér/rózsaszín-fehér fokfoldi levelet.
Megérkeztek a babok, köszönöm szépen. Üzeneted után már helyet is készítettem meg kis támrendszert, mert ugye ezek futóbabok, ahogy írtad. Most pedig beáztattam, és holnap mennek a földbe. Remélem nincs késő, és beérnek, mert ezekből a fajtákból vetőmagot akarok fogni jövőre.
Még egyszer köszönöm
üdvözlettel
István (Nicola) _________________ Ne pazarold az időt, az élet abból áll.
Sziasztok !
Elcserélném kb 30 cm.-es gyökeres El Capitolo Sport of sport hibiszku-
szomat gyökeres hibiszkuszra.
Részleteket pü.-ben várom.
Szép napot !
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban