Zsuzsi - tökéletes és nagyon szép!
Az [img]-t és az [/img]-t tedd elé és utána, és akkor látjuk is a képet. (De te régen tudtál képet feltenni - mi történt? )
Áttettem a Paleolit 2-be. _________________ Aki minden nap nevet, nem azért teszi, mert mindig jól mennek a dolgai, hanem azért, mert megtanulta, hogy mosolyognia kell a jón és a rosszon egyaránt.
Így szólt a recept.
Én is csodálkoztam, hiszen a hús- és a májgombóclevesbe sem sült gombócokat teszünk, de nagyon bevált, finom, és van egy kis kérge, ami jól összetartja. _________________ Aki minden nap nevet, nem azért teszi, mert mindig jól mennek a dolgai, hanem azért, mert megtanulta, hogy mosolyognia kell a jón és a rosszon egyaránt.
Fél kiló darált hús + egy tojás + egy kis fej hagyma + só + bors. Én is attól féltem, hogy nem áll össze, tettem bele kb. egy evőkanálnyi kávédarálóban megőrölt zabpelyhet. Ezt az egészet kizsírozott tepsiben megsütöttem, és úgy került bele a levesbe. _________________ Aki minden nap nevet, nem azért teszi, mert mindig jól mennek a dolgai, hanem azért, mert megtanulta, hogy mosolyognia kell a jón és a rosszon egyaránt.
_________________ Aki minden nap nevet, nem azért teszi, mert mindig jól mennek a dolgai, hanem azért, mert megtanulta, hogy mosolyognia kell a jón és a rosszon egyaránt.
Akkor értem.
Egyébként a paleolit étrend sem a zsíros húsokat részesíti előnyben, de sütés-főzés esetén inkább zsír, mint olaj. _________________ Aki minden nap nevet, nem azért teszi, mert mindig jól mennek a dolgai, hanem azért, mert megtanulta, hogy mosolyognia kell a jón és a rosszon egyaránt.
Zsuzsi - Mi a baj? A csirkehájból nagyon jó zsírt tudsz kisütni, vagy ha úgy sütötted meg, a kisült zsír nagyszerűen használható sütéshez-főzéshez.
Tegnapi ebédünk: pulyka apróhús pörkölt, sajtos-paradicsomos padlizsánkarikákkal és párolt zöldségekkel.
_________________ Aki minden nap nevet, nem azért teszi, mert mindig jól mennek a dolgai, hanem azért, mert megtanulta, hogy mosolyognia kell a jón és a rosszon egyaránt.
Csatlakozott: Mar 05, 2010 Hozzászólások: 582 Tartózkodási hely: Kökény
Elküldve: 2012.08.16, 19:21 Hozzászólás témája:
Én ugyan nem paleózok, de fasírozottat készítettem tökkel.
Nem volt elég kenyér itthon és a darált húshoz gyalult tököt kevertem helyette. Próbáljátok ki, finom! (és beillik a paleoba)
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban