Csatlakozott: Jun 20, 2010 Hozzászólások: 1610 Tartózkodási hely: Kunszentmárton
Elküldve: 2011.11.28, 18:59 Hozzászólás témája:
bringázni én is szoktam,hegyi utakra tervezett bringát kaptam,ide az Alföldre
de igyekszem kihasználni a lehetőségeit,szinte minden hétvégén megyek terepre vele,suliba is ezzel járok
szoktam még focizni is,suliban,vagy délután barátokkal,főleg nyáron,de van,hogy télen a kemény fagyokban is kimegyünk pólóban és rövidgatyában focizni
Csatlakozott: May 24, 2010 Hozzászólások: 4838 Tartózkodási hely: Kampung Telok Bakong Hulu
Elküldve: 2011.11.28, 18:17 Hozzászólás témája:
Persze, behozom a szobába.
Azért néz ki újnak, mert éppen akkor le volt mosva. Van, amikor olyan mocskos, hogy megszorul a hátsó kereke, aztán le kell gőzborotvázni a benzinkúton. _________________ http://picasaweb.google.hu/helike13/Csere
én most hetente egyszer lovagolok, sajnos saját lovam nincs, de ennek is örülök. így a tél közeledtével, amikor már nem lesz rá lehetőség (ki kerül vissza ménesbe a paci), akkorra jóga és egy kis izomerősító aerobik van betervezve
Csatlakozott: Dec 22, 2009 Hozzászólások: 3993 Tartózkodási hely: Ózd
Elküldve: 2011.11.28, 18:00 Hozzászólás témája:
Szécsike azért nem vagy te még olyan vénasszony. ahogy mentél a parton kifelé
Tech jó a kerékpárod, nagyon új kinézete van még Ez valamilyen hegyikerékpár, jó vastag kerekei vannak.
Kerékpárban nem vagyok jó. Térdműtét után kellett kerékpározni. Azt mondta az orvos legalább egy hónapig. Én kiszámoltam pontosan a 30 napot, nehogy egy nappal is többet tekerjek
Joomar a bokszzsákot én is próbálgatom a konditeremben, de igen fárasztó. 1-2 perc, és kész.
Hál'Istennek ott is van fenékrázó is _________________ Rózsa
Csatlakozott: Oct 04, 2006 Hozzászólások: 1363 Tartózkodási hely: Budapest
Elküldve: 2011.11.28, 17:32 Hozzászólás témája:
Tech, Te is beviszed a szobába??? A menyem - ha az lesz - még az irodájába is viszi, ne má hogy ellopja valaki:) Igaz egy kerékpár ma már egy vagyon, én inkább a szaunában lévő taposógépre megyek rá néha, de 5 azaz öt perc után feladom. Marad a chi gép, passzív fenékrázatás _________________ Aki a kaktuszt szereti, rossz ember nem lehet...s ez a szeretet, ragaszkodás, néha bizony nagyon fáj.
/egy sokszor megbökött véleménye/
Én a fittboxra esküszöm. Nagyon jó ideg-oldó. Nem esik nehezemre egy-egy arcot a boxzsák helyébe képzelnem, és még csak nem is kapok ki érte. A düh ki, nyugi be.
tech: baba a bringád. De én mindig attól rettegnék, mikor lopják el. Meg hát nem fér rá hátulra a gyerekülés, előre meg a kosár a kis boxtáskámnak. _________________ A jó barátok nem engedik, hogy hülyeséget csinálj.....egyedül
Az ürességet csak egyetlen dolog teszi elviselhetővé - a kapcsolat.
(Kapcsolat)
Csatlakozott: Oct 09, 2011 Hozzászólások: 346 Tartózkodási hely: Pest megye, Zsámbok
Elküldve: 2011.11.28, 17:11 Hozzászólás témája: Ki mit sportol
Én napi szinten űzöm a kerékpározást ugyanis a munkahelyem helyben van, és így közlekedek. Ezen kívül max. az unokák utáni futkározás ill. "mama focizzunk" van, no meg persze szezonban
Hűűű ez hmva jó topik !
Kíváncsi vagyok rá,mit csinálnak az olyan öreg csajszik mint én is,azon kívül,hogy gyakoroljuk a felállást,leülést,/végre ki ill.behajlott a térgyepűm/lefekvést-azta...mekkora siker,átfordultam a másik oldalamra.
Na, ez csak egy kis élcelődés akart lenni drága Rózsa,hisz vannak itt fiatalok is.Hál'Istennek. Azt tudom,hogy Te egy nagyon sportos kis csajszi vagy,amihez gratula és sok sikert a topikhoz.
Csatlakozott: Dec 22, 2009 Hozzászólások: 3993 Tartózkodási hely: Ózd
Elküldve: 2011.11.28, 16:49 Hozzászólás témája: Ki mit sportol gazolás előtt, után, közben
Tudom a kertészkedés is nagyon jó testmozgás, de a sportolás egy kicsit több ennél.
Írjatok, ki mit sportol szabadidejében?
Én a kocogást, futást részesítem előnyben, télen a konditeremben járok, hogy legyen erőm tavasszal a kerti munkához. Jártam aquafitness -re Az egy kicsit sok forintba került, így sportpályafutásom elég hamar végetért ezen a területen _________________ Rózsa
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban