Csatlakozott: May 12, 2009 Hozzászólások: 3602 Tartózkodási hely: Rákóczifalva
Elküldve: 2012.09.04, 19:00 Hozzászólás témája:
Én meg net-ezek! _________________ "Ha a lovad nemet mond valamire, akkor rossz kérdést tettél fel, vagy rosszul tetted fel a kérdést."(Pet Parelli) Üdv,Andi!
Csatlakozott: Mar 16, 2007 Hozzászólások: 757 Tartózkodási hely: Budapest
Elküldve: 2012.09.04, 18:51 Hozzászólás témája:
Én bicajozni és túrázni szeretek, télen spinningelni járok ki Diósdra heti egyszer, sajnos több nem oldható meg munka mellett. Ha az első 3-4 órát kibírja az ember és nem hagyja abba plus az edző is jó, akkor nagyon rá lehet szokni... _________________ Háromféle ember létezik. Van aki lát, van aki látja, amit megmutatnak neki, és van aki nem lát... (Leonardo da Vinci)
Igen, tudom!!! És a lábad sem csomborodik össze, bár ezt én nem értem...
Én olyan tánc-antitalentum vagyok, hogy egy sima ide-oda lép, tapsol figurát nem bírok megcsinálni. Nagy nehezen lenézem a monitorról, majd rájövök, hogy pont fordítva csinálom, és már jönne is a következő, ha nem kapcsolnám ki. _________________ Arra születtem, hogy felnőtt is legyek,
S továbbadjam egyszer az életemet.
Én ZUMBA-ra járok heti két alkalommal, és nagyon élvezem. Most már egy éve járok. Azóta megerősödött a combon, vádlim. Karcsúsodott a derekam.
Nagyon jó zsírégető!! _________________ Ibolya Kiállítás Gödöllő 2013 https://plus.google.com/photos/100474124426459384499/albums?banner=pwa
Csatlakozott: Dec 22, 2009 Hozzászólások: 3993 Tartózkodási hely: Ózd
Elküldve: 2012.08.20, 17:36 Hozzászólás témája:
Bojtika kitartás és meg lesz az eredmény!
Adry ha folyamatosan jársz ki, fokozatosan hozzá fogsz szokni a változó időjáráshoz. Csak egy kicsit több ruhát kell felvenni. de futás közben 500 m után már nem fázik az ember.
Én nagyon szeretek szemerkélő esőben vagy friss hóesésben kocogni. Majd próbáld ki. Nagyon jó!!! _________________ Rózsa
Csatlakozott: Jan 23, 2012 Hozzászólások: 1228 Tartózkodási hely: Pilis
Elküldve: 2012.08.20, 17:29 Hozzászólás témája:
Én mostanában esténként futok kb. 1 órát a kutyákkal. Amikor elfáradok sétálok kicsit, de most már kezdem egyre jobban bírni. Nem messze van 1 erdős rész és ott találtam jó helyet a futáshoz. Nem tudom télen mi lesz, mert már ha kihagyok 1-1 napot hiányzik. Ki kell majd valami alternatívát találnom amikor már nem lesz jó az idő. _________________ "El kell engedned azt aki voltál, hogy azzá válj aki leszel."
Muszáj lenne az idén a Bükkben is, de az még nem fog menni.
Viszont igencsak csökkent a lábamban az a fura érzés, hogy akaratomon kívül megfeszül, és nem hagy aludni sem.
ha néha előfordul még, kimászom az ágyból, és csinálok pár láb-gyakorlatot. Egyre ritkábban kell... _________________ Arra születtem, hogy felnőtt is legyek,
Én elszántam magam, hogy kinyújtom a gombóckát, amivé lettem.
Előtte készült egy labor-lelet, jó eredményekkel, tehát nem foghatom a pajzsmirigyemre...
Itthon tornázgatok, egyszerű is, senkit nem is zavar...és még cucc sem kell hozzá különösebben.
Kiválasztottam egy oldalt, amelyen sok videó van, együtt lehet csinálni a gyakorlatokat.
Ma egy csinos emberkével helybenjárásos gyakorlatot végeztem, 10 perces. Egy hete még nem sikerült, csak az első 3 perc, most meg végig ment!
Figyelek arra, hogy ne nassoljak, és igyekszem nagyon kevés zsiradékot enni. Egyelőre annyi a biztos, hogy két-három kilóval kevesebbet mutat a mérleg, és könnyebben mozgok.
Van egy latex szalagom, azzal is szoktam kicsit gyakorolni, de konkrét gyakorlatsorom nincsen. _________________ Arra születtem, hogy felnőtt is legyek,
Elküldve: 2012.03.20, 14:09 Hozzászólás témája:
Mi van lányok, fiúk? Bejött a jó idő, senki nem sportol semmit?
25-én lesz II. Rotary Debrecen Félmaraton és Maraton. Debreceniek és környékiek nem jöttök el. Lehetne egy kis rögtönzött találkozót szervezni
Mi megyünk 13 fővel. 1 fő maraton, 10 fő félmaraton fut. A futótársam és én váltóban teljesítjük a félmaratont. Sajnos én már nem merem bevállalni ezeket a hosszú távokat _________________ Rózsa
Elküldve: 2011.12.02, 11:03 Hozzászólás témája:
Bojtika igen ilyenre gondoltam, amin te is részt vettél. Én csak '97 óta járok ilyen futóversenyekre, az elődöket nem nagyon ismerem, de Futapest Klub ma is létezik.
Szerintem a Budapest Sportiroda szervezi mostanában a legszínvonalasabb versenyeket. Bár véleményem szerint egy kicsit sok a nevezési díj, de tudnak szervezni
Aki szeretne részt venni ilyen rendezvényeken (futás, gyaloglás, kerékpár, úszás) megnézheti az éves naptárukat, olvashat régi versenyekről, képgalériában kereshet ismerősöket itt: www.futanet.hu
Jó az tornagyakorlatként is. Amikor tornázni jártam több ászana volt beépítve a tornába, csak ott nem légzéssel kombinálva csináltuk mint jógán.
A fallabdában azt szeretem, hogy szinte észrevétlenül elröppen egy óra, ami alatt meg sem állok, mégsem jut eszembe, hogy mikor lesz már vége, vagy jajj de elfáradtam. A másik ami fontos, hogy teljesen kikapcsol, csak a labdára és a társamra figyelek. _________________ Vera
Elküldve: 2011.11.30, 18:37 Hozzászólás témája:
Vera a fallabda nagyon jó lehet Nekem sajnos a térdemben el van szakadva a szalag, és az oldra mozgást nem bírja.
Én otthon, könyvből jógáztam Átrágram magam egy "jógagyakorlatok" könyvön, de azért ez nem az igazi. Egy-két ászanát megjegyeztem, de ezt most már inkább csak tornagyakorlatként alkalmazom. _________________ Rózsa
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban