Jóreggelt! Gyorsan levizsgáztam, mielőtt elkezd esni a hó
6:16:am pili :
Jó reggelt! Őőőőőősz??? Nálunk NYÁÁÁÁÁÁÁÁÁR. 29 fok éjjel a lakásban...
5:48:am kutyus :
jóreggelt mindenkinek.......... .még mindig ŐSZ van
11:29:pm Emmylie :
Jo éjszakát.
7:20:pm Eve :
Szép estét kívánok!
6:03:pm maheni :
12:57:pm Emmylie :
Szép délutánt.
5:18:am kutyus :
jóreggelt mindenkinek.......... .MELEG!!!! van
5:15:am pili :
Szép jó reggelt!
5:02:am Etimami :
Jó reggelt!
2:59:pm lipio39 :
köszi ,ez lemaradt
2:58:pm lipio39 :
sziasztok .nagy segítségre lenne szükségem.van köztetek a ki informatikábátudna segíteni ?most fog diplomázni a fiam és műszaki dokumenntációból segítség kellene.lehet nem pontos a leírás
1:10:pm Emmylie :
Szép délutánt.
11:27:am Terimamy :
A mainál kellemesebb napot kívánok ! A Napon itt 42 fok van pár perc alatt.
Csatlakozott: Oct 26, 2004 Hozzászólások: 3004 Tartózkodási hely: Budapest
Elküldve: 2012.10.01, 22:26 Hozzászólás témája:
Mini, szerintem csodás, és a belefektetett energia megtérül, ha ennyien elismerik. És gondolom, már ti is élvezni tudjátok. Vagyis már átfordult, a még mennyit kell dolgozni, ami már megvan mérlegébe. Csak gratulálni tudok. Sajnos én nem vagyok ennyire kreatív.
Magdi, Yuldi - hát ha még ti is így jártatok a rengeteg tapasztalatotokkal... Nagyon sajnálom a veszteségeiteket, tudom, mennyi munka és érzés van benne... Kívánom, hogy a jövő év több örömöt hozzon mindkettőtöknek, és mindenkinek, akinek károkat okozott az idei aszály meg a forróság. _________________ Aki minden nap nevet, nem azért teszi, mert mindig jól mennek a dolgai, hanem azért, mert megtanulta, hogy mosolyognia kell a jón és a rosszon egyaránt.
Igen, ez így van.
Az év nagy részében én is világosodás előtt indulok és sötétedés után érek haza, így aztán marad a nyár kertészkedésre, amikor meg már kiég minden.
Mindegy, azért nem panaszkodom, nagyon jó kis kertünk van, a tíz évvel ezelőtti lucernás, no meg az építkezés ütötte sebek helyén- ahhoz képest - paradicsomi állapotok vannak, csak én szeretném siettetni a haladást. _________________ Aki minden nap nevet, nem azért teszi, mert mindig jól mennek a dolgai, hanem azért, mert megtanulta, hogy mosolyognia kell a jón és a rosszon egyaránt.
Csatlakozott: May 13, 2012 Hozzászólások: 466 Tartózkodási hely: Heves
Elküldve: 2012.09.21, 09:19 Hozzászólás témája:
pili.
Mindig azt szoktam mondani,hogy úgy készül nálunk minden mint luca széke.
De nem kell sietni.Gondolj bele az ősszel elültetett tavaszi virághagymák mire megmutatják magukat egy fényév. Egy örökkévalóság.De addig van más.
Mire hazaérek melóból 6óra,hétvégén szintén.Ebben a hónapban most lesz az első hosszú hétvégém,ma szabin vagyok.
Most sem lesz sok időm a kertre mert ugye van más is,de majd.
Pedig még egy kukatárolót szeretnék bontott téglából.A tégla már megvan.
Egyik kollégám már három éve azon filózik hogy fákat kellene ültetni a ház elé,mert nyáron megsülnek,de azt mondja "mikorra nő az meg?"
Ha akkor elülteti már árnyékolna rég.
fa.
Szerintem a száraz nyár miatt nem voltak most vakik,giliszta sem volt túl sok meg lótetű sem.Bele törött volna az ásókájuk a kemény földbe. _________________ ...kőből soha nem elég...
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban