Csatlakozott: Jan 14, 2008 Hozzászólások: 4544 Tartózkodási hely: Bp - Kispest
Elküldve: 2011.10.05, 19:51 Hozzászólás témája:
Én is gondolkozom mit csináljak vele télire. Tavaly a spejzban telelt, hűvös, úgy-ahogy világos. Viszont nagy helyet foglal. Magról van 3 kicsim, azok könnyebben elférnek, de nem tudom bírják e a telet, mert kicsik. Még kitalálom. _________________ "A természet szándékos inzultálására a legnagyobb sértés: az emberi jelző lehet."
(Isaac Asimov)
Csatlakozott: Aug 26, 2010 Hozzászólások: 257 Tartózkodási hely: BÁCS-MEGYE Kiskunfélegyháza
Elküldve: 2011.09.15, 11:20 Hozzászólás témája:
ÉN TEGNAP KAPTAM EZT A GYÖNYÖRŰT anyósom Szorgalmas Erzsikének hívta Nekem még sose volt
ÉS TARKA LEVELŰ _________________ "SEGÍTSÜK EGYMÁST MERT KAPNI, JÓ ADNI ÖRÖM"
Csatlakozott: Jun 27, 2007 Hozzászólások: 3202 Tartózkodási hely: Mikófalva
Elküldve: 2011.09.14, 18:44 Hozzászólás témája:
Köszönöm az infót. Szerintem bent fogom teleltetni a házban, jobban tudok rá figyelni. _________________ "Merry Crisis and a Happy New Fear" - Kores és a Yazz Stereotype
Csatlakozott: Feb 24, 2010 Hozzászólások: 3167 Tartózkodási hely: Pest megye déli része
Elküldve: 2011.09.14, 18:23 Hozzászólás témája:
Racoon
Én tavaly októberben kaptam hajtást, és gyökereztetésre legalkalmasabbnak az ablakpárkányt találtam. Ott is maradt tavaszig. Ismerősöm viszont olyan helyen telelteti (pincelejáró), ahol hűvös van és kevés fény. Úgyhogy szerintem kitelel: melegben-hidegben, melegben azért kell neki a több fény.
Csatlakozott: Jun 27, 2007 Hozzászólások: 3202 Tartózkodási hely: Mikófalva
Elküldve: 2011.09.14, 15:56 Hozzászólás témája:
Nemrég kaptam anyósomtól jegecske hajtást, ő is úgy szerezte egy szomszédjától. Ahogy javasolták, egyből földbe tettem a szárakat, és zavartalanul virágzik is. Látom, hogy sokan nem tartjátok meg télire, de én szeretném kiteleltetni. Adjatok tanácsot; szobában, napos ablakban, vagy hűvös kazánházban teleltessem, ami viszont nem annyira világos. Az ablakában viszont hideg van... _________________ "Merry Crisis and a Happy New Fear" - Kores és a Yazz Stereotype
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban