Diiaa, én nagyon örülök, hogy volt ilyen kedves élményed, meg hogy ide is írtad. Én logikusnak tartanám, ha ez a topik az ilyen történeteknek is helyet adna. Már várom, hogy valaki elújságolja, Gazost talált... _________________ Arra születtem, hogy felnőtt is legyek,
S továbbadjam egyszer az életemet.
Csatlakozott: May 10, 2008 Hozzászólások: 836 Tartózkodási hely: Miskolc
Elküldve: 2011.11.18, 18:41 Hozzászólás témája:
Gondolkodtam, hogy ide írjam ezt a két kis történetet vagy máshová, de mivel szorosan kapcsolódik a kitűzőhöz, talán itt van a legjobb helye (ha mégsem, kérek szépen egy kedves modit, hogy tegye oda, ahová inkább való lenne).
Kiraktam a kitűzőmet a kabátomra. Megyek a belvárosban, látok egy emberkét mappával a kezében (vagy kérdőív, vagy gyűjtés, s mint kiderült, utóbbi). Krisnás volt, elmondta a mondókáját, meghallgattam, majd megkérdezte, hogy mi az a Gazlap?
Másnap történt, hogy kollégáim is észrevették a kitűzőt ("Áhá! Szóval nem gazember, hanem gazlap!"), és egyikük fel is írta az oldal címét, hogy továbbíthassa a nővérének.
Én nem kaptam ki, mert nem tyóltam tyemmit. _________________ Aki minden nap nevet, nem azért teszi, mert mindig jól mennek a dolgai, hanem azért, mert megtanulta, hogy mosolyognia kell a jón és a rosszon egyaránt.
Ami azt illeti, kevesen követtük folyamatosan, újabb és újabb hullámot váltott ki egy-egy belekérdezés. Ráadásul az üzifalon zajlott, 3 napon-éjen át...De nehogy kikapjuk itt az OFF-ért! _________________ Arra születtem, hogy felnőtt is legyek,
Felhívom figyelmed, hogy jelen esetben további családtagjaid is keletkeztek, nevezetesen egy nagynénéd (Hóvirág Gaz-lányom), egy öcséd (Samu nevű Gazunokám), egy nővéred (Zsuzsok, másik Gazunokám) és ebből adódóan terjedelmes rokonságra tettél szert.
Vissza kell keresnem a többször el-mentett agymenésre, amely során próbáltuk a rokonságot kibogozni. És amelynek kapcsán végül kiderült, hogy zsálon lóg a lóláb, és Yulduz nem nyihoghat három napig egyfolytában, továbbá sírni csak a röhögéstől szabad, attól viszont muszáj. _________________ Arra születtem, hogy felnőtt is legyek,
Előrehozom.....Figyelsz, Kislinda?? Most így írtam a neved, hogy jelezzen a figyelőd, ha beállítottad. Amúgy nekem már csak Lindapicur vagy.
Vica írta:
Sziasztok!
ELKÉSZÜLTEK!!!!!!!!
Te is szeretnél?
A matrica 8 cm átmérőjű a kitűző pedig 3,7 cm.
Az árak:
Kitűző: 300,-FT/db + csomagolási és postaköltség (elsőbbségivel 160,-Ft/küldemény-mivel a kitűzőt tartalmazó boríték kidudorodik (nem teljesen sima), ezért az egyéb 50g-ig kategóriába sorolható csak be alapból).
Matrica: 130,-Ft/db + csomagolási és postaköltség (elsőbbségivel 115 Ft/küldemény)
Ezek az árak 1-3 darabos megrendelésre vonatkoznak. Mindenkinek egyenként fogjuk a megrendelt tétel árát visszaigazolni, mert az nagyban függ a megrendelt mennyiségtől.
Gondolunk itt arra pl:
- ha valamelyikőtök kitűzőt és matricát is rendel, akkor természetesen a + költség egyszer kerül felszámításra, vagy
- ha valamiből több darabot kértek, akkor minden 4.darab kitűző és matrica után mennyiségi árkedvezmény jár (4 db-tól a Kitűző 290,-Ft/db a Matrica pedig 120,-Ft/db).
Hogyan tudtok RENDELNI? E-mailben a gazlapkapcsolat@gmail.com e-mail címen.
Az e-mail tárgya: Gazlapos név MEGRENDELÉS
A megrendelő e-mailbe ezeket mindenképpen írjátok bele:
Név:
Nicknév(Gazlapos név):
Postai cím:
Kitűző db:
Matrica db:
A Megrendeléseteket e-mailben EGYÉNENKÉNT fogjuk visszaigazolni a megrendelt tételek árával kiegészítve.
A megrendelt matricák és kitűzők árát Előre, Átutalással (a visszaigazoló e-mailben megadott számlaszámra) tudjátok kiegyenlíteni. Az összeg beérkezését követően kerül sor a megrendelésetek postázására.
Átutaláskor kérlek tüntessétek fel a Neveteket, A Gazlapos neveteket és a megrendelt Kitűző valamint Matrica darabszámát.
_________________ Arra születtem, hogy felnőtt is legyek,
_________________ Aki minden nap nevet, nem azért teszi, mert mindig jól mennek a dolgai, hanem azért, mert megtanulta, hogy mosolyognia kell a jón és a rosszon egyaránt.
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban