Csatlakozott: May 30, 2005 Hozzászólások: 22449 Tartózkodási hely: Pest megye
Elküldve: 2011.06.24, 17:54 Hozzászólás témája:
Ozorapet írta:
Tisztelt szakértők!
Tanácsukat szeretném kérni. Stihl-Fs55 típusú fűkasza, nincs alapjárat, ha indítás után start állásba hagyom akkor pörög nagyon (ingadozó fordulat). Gázadásra lehörög, és csak óvatosan lehet felpörgetni mert szintén lehörög, és megáll.
Kipucoltam a karburátort, a 3 állítócsavarar állítására nemigen reagál (igazából középállásba hagytam őket).
Én arra gondolok, hogy esetleg falsot szív valahol, de már szétszedtem párszor de semmi. Esetleg a karburátor eltömődött valahol?
Segítségüket köszönöm.
_________________ yulduz
Az élet a legizgalmasabb kalandregény.Az utolsó oldalnál újrakezdenéd.
Csatlakozott: May 30, 2005 Hozzászólások: 22449 Tartózkodási hely: Pest megye
Elküldve: 2011.06.17, 16:20 Hozzászólás témája:
tothkrisztián írta:
Segítséget szeretnék kérni.A 4 ütemű fűnyíróm nem indul.Berántásra csak pöfög párat és utána durranik.Mi lehet az oka.Kitisztítottam mindent.Benzin van olaj van szikra jó.
_________________ yulduz
Az élet a legizgalmasabb kalandregény.Az utolsó oldalnál újrakezdenéd.
Csatlakozott: Jan 07, 2008 Hozzászólások: 92 Tartózkodási hely: Kerepes
Elküldve: 2011.06.09, 19:02 Hozzászólás témája:
Szia Gépdoki!
van egy kis gondom egy husqvarna 24c típusú kaszával.
eléggé nehezen indul el, nemrég cseréltem benne gyertyát.
ha el tudok kezdeni vele vágni füvet akkor a legkisebb fűben is elveszti erejét és leáll.
Csatlakozott: Jun 07, 2011 Hozzászólások: 3 Tartózkodási hely: Mikepércs
Elküldve: 2011.06.08, 06:35 Hozzászólás témája:
köszi a választ!
meg lenne még egy kérdés
az előző gép (einhell) sokadik rántásra és akkor is csak szivató és full gáz mellett indul be! ezután meg lett gyűrűzve és ugyan ezt produkálja valamint ugyan úgy nem pörög fel mit lehet ebben az esetben tenni? mit jelentenek az L és H betűk esetleg ott próbálkozzak?
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban