Csatlakozott: Oct 23, 2006 Hozzászólások: 7088 Tartózkodási hely: Budapest XV.ker.
Elküldve: 2011.06.22, 16:35 Hozzászólás témája:
Az enyém a telken van. Soha nem volt betakarva.
_________________ "Az ember mindig több, mint az arca
mert a lélek és a szív nincs a képen rajta"
/Anonimus/
fpirgi...szerintem csak első évben kell be vinned ha találsz neki jó napos helyet szépen áttelel hiszen nálam is áttelel és én csak a szomszéd faluban lakom _________________ A test erős marad,ha a szív küldetést kap.....
Csatlakozott: Oct 14, 2010 Hozzászólások: 1358 Tartózkodási hely: Tolna
Elküldve: 2011.06.22, 03:38 Hozzászólás témája:
Nemrégiben kaptunk két törpe gránátalmát,remélem viszik valamire.
Őket a lakásban kell majd teleltetnem,ahogy olvastam. _________________ Írisz, a szivárványszárnyú istennő, ki az égboltot a földdel összekapcsolta, és továbbította az istenek üzeneteit a földi halandóknak
Ne legyek off. Már mondtam a páromnak, hogy ősszel takarni fogom a gránátalmát, így beruházásként vetetek vele egy tekercs üveggyapotot. Sajnos nálam semmilyen régi kimustrált takaró nincs, de az üveggyapot jól jön még 2 bokromnak is.
Másod harmad éves ágak virágzanak,ha megfelelő takarást kap meghálálja,rendszeresen locsolom .Ha üveggyapottal takarod jó vastagon körül tekerni ,szemetes zsákot ráhúzni , a legfelső zsák végét nem kivágni úgy ráhúzni ,ne ázzon be a teteje , különben össze fagy a vízzel.
Sok apró bimbó van a fán , ami most még nem látható a képen,kert egyik a legszebb virágos fája ,szinte egész nyáron virágzik.Évekig nagy dézsában nevelgettem , télen bevittük fűtetlen helyiségbe ,dézsát kinőtte ,igy szántam rá magam hogy ültessük ki.Végül kitaláltam hogy a szabadban hogyan óvjuk meg a fagytól ,,
Ne legyek off. Már mondtam a páromnak, hogy ősszel takarni fogom a gránátalmát, így beruházásként vetetek vele egy tekercs üveggyapotot. Sajnos nálam semmilyen régi kimustrált takaró nincs, de az üveggyapot jól jön még 2 bokromnak is. _________________ Kata
HozzászólásElküldve: 2011.05.18. 14:21 Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével
Áfonya! Nagyon köszönöm. Én is kitalálok akkor valamit a téli takaráshoz. Ez a paplanos változat nagyon jó lehet.
Köszönöm a segítséget. Very Happy Very Happy Very Happy
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban