sziasztok .nagy segítségre lenne szükségem.van köztetek a ki informatikábátudna segíteni ?most fog diplomázni a fiam és műszaki dokumenntációból segítség kellene.lehet nem pontos a leírás
1:10:pm Emmylie :
Szép délutánt.
11:27:am Terimamy :
A mainál kellemesebb napot kívánok ! A Napon itt 42 fok van pár perc alatt.
Csatlakozott: Oct 14, 2010 Hozzászólások: 1187 Tartózkodási hely: Tolna
Elküldve: 2011.05.31, 19:53 Hozzászólás témája:
Lizike59
Nagyon szép a tiéd,beléjük szerelmesedtem én is,az egyik háznál láttam,pont kint volt a néni és ismeretlenül odaállítottam és kértem tőle,cserébe leszórtam a pünkösdi rózsáit rovarölővel.
Azóta minden este meglocsolom őket,virágot is hozott az egyik,de az duplaszirmú.Így is örülök nekik. _________________ Írisz, a szivárványszárnyú istennő, ki az égboltot a földdel összekapcsolta, és továbbította az istenek üzeneteit a földi halandóknak
Csatlakozott: Aug 22, 2009 Hozzászólások: 3647 Tartózkodási hely: Göd
Elküldve: 2011.05.31, 16:16 Hozzászólás témája:
na egyet csak meghagytak a csigák _________________ A szellemi megismerésre törekvő lény pedig, aki tudja, hogy noha az, amire vágyik, felfoghatatlan, megtapasztalja, hogy ami minél inkább érthetetlen számára, az annál tökéletesebb. A felfoghatatlan éppen a nemtudásunkról való tudásunk árán lesz elérhető.
mother és Csillagvirág!
Most hétvégén szombaton nem menekítettem át őket, de legközelebb ha ismét megyünk és senki se lát (most igen nagy volt a jövés-menés) akkor örökbe fogadjuk.
És képzejétek a másik nagyapám (János) telkén mit talált ma Anya a fenyő alatt a borostyánok közt megbújva? Hát őt, igaz egyszerűbbnak tűnik, mint a tietek, de így is nagyon megörült neki. Nagyapa sokszor még virágzás előtt letépte, mert azt gondolta, hogy gaz:
_________________ Maci Miskolc
Csatlakozott: Apr 10, 2011 Hozzászólások: 2474 Tartózkodási hely: Zala m., Hagyáros
Elküldve: 2011.05.21, 20:18 Hozzászólás témája:
Maci! Egész nyugodtan ki lehet ilyenkor is szedni! Egy kisebb földlabda elég neki, és mehet félárnyékba, sok öntözéssel. kicsit meg fog kókadni, és a virágját is lehet, hogy ledobja, de a tő a lényeg úgyis.
Nem tudtam a szerzeményeimet lefotózni, mert elhervadt a virágjuk, de a tő szépen feléledt. _________________ Eurobulb/Lukonbulbs/Tulipanshop
HARANGLÁB SZAKÉRTŐK! Lenne egy kérdésem.
Tegnap délután Anyával kimentünk Berci papó (anyai nagyapa) telkére. Ahogy sétáltunk a hegyen felfelé két helyen is láttunk a kocsi út szélén virágzó haranglábat!! Ezek csak úgy kelhettek, mert az egyik még a telkes rész előtt nyilik, a másik pedig egy gazdátlan telek előtt (ennek a teleknek a szomszéd telkese füvet nyírt a kapuja előtt, mára lehet, hogy le is vágta a haranglábacskát).
No, az lenne a kérdésem, hogy ha most ( ma is oda megyünk) kiássuk és gyorsan elültetjük, akkor nem teszünk-e rosszat nekik, vagy várjunk őszig? _________________ Maci Miskolc
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban