Csatlakozott: Aug 18, 2005 Hozzászólások: 999 Tartózkodási hely: Szeged
Elküldve: 2019.09.09, 05:12 Hozzászólás témája:
Bocsánat, hogy itt elmaradt a “lejelentkezés”! Mi is rendben megérkeztünk, csak itthon rövid időn belül vendégek jöttek, így csak a facen jelentkeztem be! 😞
Nagyon jó volt Veletek, nagyon hiányoztak, akik lemondtak és nagyon nagyon éreztük Tihike hiányát! 😭
Bízom benne, hogy jövőre tudunk találkozni ismét! ❤ _________________ tamarik
"Ne múljon el úgy egy nap, hogy valakit igaz szeretettel át ne ölelnél! Próbáld ki, érdemes!"
Talán én voltam az első hazaérő, még dél sem volt, megjöttem.
Csoda jó hétvége volt, köszönöm a barátságot, a programot, a finom falatokat.
Öröm volt veletek.
Jó lenne, ha megmaradna a lehetőség a további összejövetelekre is.
Kátya !
Te Tiszafüredig velünk jöttél, a Lidinél meg lekanyarodtál balra,
Jól láttam?
Tercsi _________________ http://indafoto.hu/terneicsilla
A tudás: védőoltás. A gyűlölet és a közöny: betegség. A szeretet és az empátia: egészség. Mindannyian választunk.
Sziasztok!
Mi is szerencsésen hazaértünk.
Ez a hétvége, és a hét, kellő befejezése volt a nyárnak.
Örömmel töltöttük veletek a hétvégét!
Tercsi _________________ http://indafoto.hu/terneicsilla
A tudás: védőoltás. A gyűlölet és a közöny: betegség. A szeretet és az empátia: egészség. Mindannyian választunk.
Csatlakozott: Dec 22, 2009 Hozzászólások: 3993 Tartózkodási hely: Ózd
Elküldve: 2019.09.08, 13:47 Hozzászólás témája:
Mi is szerencsésen hazaértünk 13 óra körül, csak még most értem a géphez. Jó volt látni titeket új. Szuper volt a pásztói kirándulás. Kár hogy a Tisza-tó ilyenkor már hideg Ha Pista is és a sors is úgy akarja jövőre remélem újra találkozhatunk.
Sziasztok!
Jó utat! Érezzétek jól magatokat!
Holnap 9-től lecsófesztivál lesz a Faház motelben. _________________ w
"...Még a bölcs sem tudja, mi, milyen célt szolgál..." Gandalf
Csatlakozott: Dec 22, 2009 Hozzászólások: 3993 Tartózkodási hely: Ózd
Elküldve: 2019.09.05, 16:14 Hozzászólás témája:
Sajnálom, hogy Gagi, Marus, Bojtika is lemondta. Lassan elfogyunk De aki ott lesz, azzal nagy öröm lesz újra találkozni. Addig is puszi mindenkinek.
Gabi már vágja a fát a bogrács alá (felhallatszik a lakásba a kopácsolása), holnap husit vesz, este darabolás, és meg majd összeütök valamilyen sütit és szombat reggel korán indulunk mi is! Remélem az idő is kedvezni fog nekünk! _________________ Rózsa
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban