Ma, a reformáció emléknapján - vallási, felekezeti hovatartozástól függetlenül - szeretném felhívni a figyelmeteket egy páratlan kezdeményezésre, amelyről tanítványaim társaságában, országjárás közben értesültem.
Közeledik Luther Márton fellépésének 500. évfordulója (2017).
Az erről való megemlékezésnek különleges módját választotta a vizsolyi református templommal szemben lévő Biblia és Nyomdamúzeum vezetője.
Biztosíthatlak benneteket, hogy az itt töltött idő minden perce élmény.
Ha alkalmatok van, keressétek fel ezt a csodálatos helyet és - ha módotokban áll -, kérlek, segítsetek a kezdeményezés sikerre vitelében!
_________________ Aki minden nap nevet, nem azért teszi, mert mindig jól mennek a dolgai, hanem azért, mert megtanulta, hogy mosolyognia kell a jón és a rosszon egyaránt.
http://www.rtlklub.hu/hirek/belfold/video/185139 _________________ Aki minden nap nevet, nem azért teszi, mert mindig jól mennek a dolgai, hanem azért, mert megtanulta, hogy mosolyognia kell a jón és a rosszon egyaránt.
Sziasztok! Egy másik fórumon rakta fel valaki , gondoltam megosztom veletek Hátha érdekel valakit. Sajnos én nem tudok elmenni Messze van nekem Pest.(www.facebook.com/events/293623600742317/) Szóval növény csere-bere
Csatlakozott: Aug 22, 2005 Hozzászólások: 38762 Tartózkodási hely: Budapest
Elküldve: 2012.10.17, 07:16 Hozzászólás témája:
Robancs
most akkor mikor is lesz???? a jövő hét végén.........vagy februárban????? _________________ "Az élet szép!
Tenéked magyarázzam?"
Heltai: A néma levente
Tegnap egy káprázatos városnéző sétán vettünk részt (Lotz Károly freskói), ma is és a jövő hét végén is lesznek ilyenek, de amúgy is egymást éri a sok érdekes program. Jó szívvel ajánlom.
A következő engem érdeklő ez lesz:
http://www.designhet.hu/program/neonfenyek _________________ Aki minden nap nevet, nem azért teszi, mert mindig jól mennek a dolgai, hanem azért, mert megtanulta, hogy mosolyognia kell a jón és a rosszon egyaránt.
Csatlakozott: Aug 06, 2006 Hozzászólások: 1860 Tartózkodási hely: nemvad-nyugat
Elküldve: 2012.09.25, 17:45 Hozzászólás témája:
Én voltam, de alig fényképeztem. Főleg az ovisversenyt. _________________ Születtem, felnőttem
durva gaz erdőben,
virág vagyok, attól félek:
csalán lesz belőlem. (Nagy László)
Az idén sem sikerült elmenni , pedig nincs is olyan messze tőlünk.
Vártam én is a képeket, hogy legalább úgy láthassam a virágokat.
Talán valaki feltesz ezután. _________________ "Jól csak a szívével lát az ember, ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan."
Tasa tanya Állatotthon és Molosser Mentés Alapífvány
Őszi programdömping Csömörön (Kattints!) _________________ Aki minden nap nevet, nem azért teszi, mert mindig jól mennek a dolgai, hanem azért, mert megtanulta, hogy mosolyognia kell a jón és a rosszon egyaránt.
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban