Csatlakozott: Aug 02, 2009 Hozzászólások: 1890 Tartózkodási hely: Baranya megye
Elküldve: 2010.02.20, 10:25 Hozzászólás témája:
Fecsike!
Biztos a 10 fok,mert az előszobában nincs fűtés!
Áfonya!
Nagyon szép a gardéniád! Nekem is van,de megtámadta valami fekete bogárka és félek,hogy későn vettem észre! Nem tudnál nagyobb képet feltölteni,hogy jobban lehessen látni ?
Aguszta!
Még soha nem kapott tápot! _________________ pletyi
Senki se lehet tökéletes... Belőlem is hiányzik a hiba!
Legutóbb pletyka szerkesztette (2010.02.20, 11:05), összesen 1 alkalommal
Nekem a fehéret még soha nem sikerült virágzásra bírnom... A színeseket igen, azok mindig szépek. Mi a fehér titka?
Érdekes, mert nekem azt mondta egy virágboltos eladó, hogy azért szereti a fehéret, mert az ilyenkor is virágzik, (szobanövényként kell tartani) a színesek pedig csak nyáron. _________________ madarat tolláról, embert barátjáról...
Csatlakozott: Aug 02, 2009 Hozzászólások: 1890 Tartózkodási hely: Baranya megye
Elküldve: 2010.02.19, 23:02 Hozzászólás témája:
Én nemigazán értettem a kálához,nem tudtam ,hogy kell nevelni,ezért már évek óta kint nyaral,árnyékos helyen,de én bőségesen locsoltam,úgyhogy nem is húzódott vissza,csak nőtt. Ősszel behoztam ,hideg,kb 10 fokos,de világos helyen tartottam és bőven kapott inni ! Ennyi,és azt hiszem,nem is változtatok ezen,ha ez van a nagykönyvben,ha nem! _________________ pletyi
Senki se lehet tökéletes... Belőlem is hiányzik a hiba!
Csatlakozott: Jan 31, 2010 Hozzászólások: 51 Tartózkodási hely: Pest megye: Pvvár és Tinnye
Elküldve: 2010.02.19, 22:16 Hozzászólás témája:
picuri nem engem kérdeztél, de azért kicsit én is írok a fehér káláról. A kála eredetileg mocsári növény volt. Ez a mocsár azonban a száraz évszakban kiszáradt minden évben. Úgy tudom, ezt kell leutánozni itthon is. Nyáron szárazon tartjuk, ekkor pihen. Ősztől locsoljuk, télen virágzik. Tavasz végén kitesszük cserepestől az udvarba, vagy kiültetjük a kertbe. Az előbbi talán a jobbik megoldás. Ősszel, amikor visszahozzuk a lakásba, világos, viszonylag hűvös helyen tartjuk, hogy ne nyúljon el.
Én kaptam rózsaszín virágút , már hajt Remélem virágja is lesz majd. _________________ "A zenében is, mint a szerelemben, csak őszintének szabad lennünk." Guseppe Verdi
Pömpus
Csatlakozott: Oct 08, 2005 Hozzászólások: 1140 Tartózkodási hely: Veszprém
Elküldve: 2010.02.19, 21:17 Hozzászólás témája:
Pletyi! Nagyon szép! Milyen helyen tartod a télen? Nekem a fehéret még soha nem sikerült virágzásra bírnom... A színeseket igen, azok mindig szépek. Mi a fehér titka? _________________ Borcsa
Hát ettől tartok. Sötét lilát, bordót, rózsaszínűt, meg fehéret vettem. És ha mind fehér Bár a gumó mindnél más volt. _________________ Amikor ülsz ülj; amikor állsz állj; bármit csinálsz, ne inogj.
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban