Csatlakozott: Jan 18, 2010 Hozzászólások: 1610 Tartózkodási hely: Keszthely
Elküldve: 2010.01.19, 10:15 Hozzászólás témája:
Sziasztok!
Pár szóval bemutatkozok:Nagyon szeretem a növényeket,ápolni,babusgatni,nevelgetni,szaporitani.Télen inkább szobanövényekkel foglalkozom/négy nagy ablak tele van/.Muskátlikat ősszel tejfölös poharakban lebujtom és megróbálom tavaszra szép bujtássá nevelni,amit ládákban ültetek.Nyáron aztán amit csak kapok bujtást mind elültetem.Kb.4o tő rózsám van,ebből 5-öt vettem kertészetben a többit én szaporitottam/az első virág szárát müa.üveg alatt nevelgettem/.
Ismerősöm javaslatára nézegetem a gazlapot és megtetszettek a képek,hozzázólások.
Csatlakozott: May 30, 2005 Hozzászólások: 22449 Tartózkodási hely: Pest megye
Elküldve: 2010.01.15, 08:02 Hozzászólás témája:
Tudod,Pimpi...ha meglátom a neved,mint moderátornak a kezem megremeg az idegtől,milyen kiforgatott dolgokat írsz megint.Ugyanakkor kaján várakozással is olvasom az irományaidat.Van abban nemcsak nyílvesszőcske,de néha dárda is a napi visszásságokra célozva.Annak azért örülök,hogy te is igyekszel tartani a rendet.Néha mi is "elcsúszunk"
Ilyen kettős dolog ez _________________ yulduz
Az élet a legizgalmasabb kalandregény.Az utolsó oldalnál újrakezdenéd.
Most is sikerül néha, Pimpi....de már nagyon is alakulsz, és az autós topikodban sokaknak tudsz segíteni. Így is van jól.... _________________ Arra születtem, hogy felnőtt is legyek,
S továbbadjam egyszer az életemet.
Hahóóó Újak!!! Ide lehet írni magatokról....már ha akartok. _________________ Arra születtem, hogy felnőtt is legyek,
S továbbadjam egyszer az életemet.
Sajnos nem lehet jelezni, hogy foglalt-e, vagy sem, de ha már valakié, úgyis szólunk, és megkérjük, cseréljétek másikra _________________ "Az élet szép!
Tenéked magyarázzam?"
Heltai: A néma levente
Azt már akkor tudjuk, hogy gyönyörű kerted van. Reméljük, hamarosan téged is jobban megismerhetünk.
Hkati mostanában ritkábban van itt, ezért utólagos engedelmével (remélem ) beidézem a segítséget, amit ide szokott írni:
Hkati írta:
Hogy eligazodj a lapon, itt egy kis segítség:
Szakértői témák: Klikk A kertészeti témák: Klikk Ha beszélgetni szeretnél itt megteheted: Klikk Képfelrakás, egyéb technikai kérdések stb: Klikk
Látom, nincs még avatarod (kis kép a neved alatt, az enyém a kockásfülű nyúl). Nem kötelező, hogy legyen, de ha szeretnél, akkor van egy galária, ahonnan lehet válogatni. Hátránya, hogy sok már foglalt, de nincs megjelölve, hogy melyik szabad, melyik nem. Ha saját avatart szeretnél egy meglévő képedből, és technikai segítségre lenne szükséged, szólj!
És vigyázz, mert a gazlapozással internet függőség, kis családi féltékenységek, és étel odakozmálás járhat. _________________ "Az élet abban különbözik a sakktól, hogy a játék a sakk-matt után is folytatódik." Isaac Asimov
Legutóbb toncsi szerkesztette (2010.01.10, 12:29), összesen 1 alkalommal
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban