írok neki pü-t! én is sem tudom, csak meg akartam prólálni sikerül-e nekem.
BLUNT!!!! SIKERÜLT!!! ööö lehet, hogy mi nem voltunk a toppon, az oldalad rendben! bár igaza van pippinek, a "regisztráció" szó megkönnyítené a használatot.
Köszönjük a segítséget! _________________ Üdv: aguszta
Legutóbb aguszta szerkesztette (2009.12.04, 17:26), összesen 1 alkalommal
Csatlakozott: Oct 26, 2008 Hozzászólások: 7820 Tartózkodási hely: Budapest
Elküldve: 2009.12.04, 16:59 Hozzászólás témája:
Pippi sajnos egyelőre nem tudom hol kell átállítani, de ha rábukkanok, megpróbálom testreszabni
Aguszta, nekem engedi a fiók létrehozását. Meg tudnátok írni privi-ben, hogy mi Manyi email címe és milyen felhasználónevet szeretne? Megpróbálom létrehozni és akkor meg tudja változtatni a jelszavát.
én is próbáltam manyika helyett, megnyomtam a fiók létrehozását és egyszerre azt írta ki hogy événytelen felhasználónév vagy jelszó. tehát nem jutottunk el odáig. _________________ Üdv: aguszta
Ma regisztráltam az oldalra, sikerült is! Ezzel kapcsolatosan lenne egy észrevételem, ha nem bánod.
Lehet, hogy nem regisztráltam elég sok oldalra még, de a "Belépés" menüpontoknál a "Regisztrálás", "Regisztráció" vagy valami hasonló szót kerestem, és csak elég bátortalanul kattintottam a "Fiók létrehozása" gombra, lesz ami lesz alapon, és persze az volt a regisztráció. Nem akarod esetleg átírni, pont az ilyen kis lütyők kedvéért, mint én?
Átböngésztem az eddigieket az oldalon, klasszul alakul. (Most már azt is tudom, honnan kapta a növény a nevét! )
Csatlakozott: Oct 26, 2008 Hozzászólások: 7820 Tartózkodási hely: Budapest
Elküldve: 2009.12.04, 16:15 Hozzászólás témája:
Manyikám, nem látom a regisztráltak közt a neved. Próbáld meg megint kérlek a fiók létrehozása menüpont alatt. Tegnap álltam neki az oldalnak, úgyhogy még kezdetleges és akadnak is hibák, egyelőre azon mesterkedem, hogy mindenki tudjon létrehozni majd egy saját albumot.
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban