Csatlakozott: Feb 03, 2009 Hozzászólások: 1770 Tartózkodási hely: Kunszentmiklós
Elküldve: 2011.01.09, 18:12 Hozzászólás témája:
Sophronitis mantiqueira
_________________ Az élet olyan, mint egy keskeny híd. Az a legfontosabb, hogy ne legyen benned félelem,hogy végig kell rajta menned!
Csatlakozott: Aug 29, 2009 Hozzászólások: 345 Tartózkodási hely: Budapest
Elküldve: 2010.11.11, 23:04 Hozzászólás témája:
Szasza, igazából nem csinálok vele semmi különöset, beraktam a floriba, néha mártom, mikor eszembe jut. Amúgy mostanra már elvirágzott, ez egy kicsit korábbi kép, de most éppen 3 vagy 4 új hajtást hoz (lusta vagyok felállni és megszámolni), de tuti, h bokrosodásba kezdett... Plusz szerintem tetszik neki a kókuszhéj Nagyon szép a Holocoglossumod!! ) _________________ heszter
Ha virágos az út, ne kérdezd, hová visz! (A. France)
Csatlakozott: Feb 03, 2009 Hozzászólások: 1770 Tartózkodási hely: Kunszentmiklós
Elküldve: 2010.11.11, 21:08 Hozzászólás témája:
Őt elfelejtettem megmutatni a múltkor.
heszter hogy tartod a porpaxod? _________________ Az élet olyan, mint egy keskeny híd. Az a legfontosabb, hogy ne legyen benned félelem,hogy végig kell rajta menned!
Csatlakozott: May 19, 2009 Hozzászólások: 373 Tartózkodási hely: Csongrád megye
Elküldve: 2010.10.10, 17:03 Hozzászólás témája:
Sziasztok! Újra megmutatta szirmait a miltassiám,tavaly kaptam!
Papucs !
Emlékszel nálad van a testvére ,akkor nagyon irigy voltam hogy már nálad virágzik és nálam semmi ! Megsajnált és hozott nekem is egy szép virágszálat!
_________________ Üdv:Veszi
Csatlakozott: Aug 29, 2009 Hozzászólások: 345 Tartózkodási hely: Budapest
Elküldve: 2010.09.15, 13:47 Hozzászólás témája:
Szasza, igen, az enyém is dupla akkora lett egy nyár alatt, azaz 2 hónap alatt, most már van 6 levele. A virágzásra még biztos várni kell , mert az eredeti 3 levele már akkor, mikor hozzám került, elvirágzott, Laci bácsi akkor választotta szét! _________________ heszter
Ha virágos az út, ne kérdezd, hová visz! (A. France)
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban