Bemutatom egy évi gondozásom eredményét, szinte napra pontosan akkor nyílt, amikor megvettem, így azt hiszem a miltoniák mégsem olyan háklisak mint mi azt egyébként gondoljuk
Miltonia 'Herr Alexander'
kissé furcsa az hogy a tavalyi teljesen fehér alapszínét lecserélte egy kicsit krémes színűre, gondolom ez attól van hogy úgy érezte, intenzívebben érte a fény, valahol olvastam, hogy a fényben található UV sugarak erőteljesebb színezetű virágokat indukálnak megfelelő menyiségben
Csatlakozott: Aug 22, 2009 Hozzászólások: 3647 Tartózkodási hely: Göd
Elküldve: 2011.04.26, 17:19 Hozzászólás témája:
Papucs: Onci harrisonianumnak nézem _________________ A szellemi megismerésre törekvő lény pedig, aki tudja, hogy noha az, amire vágyik, felfoghatatlan, megtapasztalja, hogy ami minél inkább érthetetlen számára, az annál tökéletesebb. A felfoghatatlan éppen a nemtudásunkról való tudásunk árán lesz elérhető.
Csatlakozott: Feb 03, 2009 Hozzászólások: 1770 Tartózkodási hely: Kunszentmiklós
Elküldve: 2011.04.26, 15:20 Hozzászólás témája:
Papucs, heszter nagyon szépek.
Papucs lehet valami oncidium féle. A másik fórumon jobban be tudják azonosítani. _________________ Az élet olyan, mint egy keskeny híd. Az a legfontosabb, hogy ne legyen benned félelem,hogy végig kell rajta menned!
Csatlakozott: Feb 03, 2009 Hozzászólások: 1770 Tartózkodási hely: Kunszentmiklós
Elküldve: 2011.04.02, 20:38 Hozzászólás témája:
Papucs ha a virágja kinyílik jobban be lehet azonosítani. _________________ Az élet olyan, mint egy keskeny híd. Az a legfontosabb, hogy ne legyen benned félelem,hogy végig kell rajta menned!
Heszter, a második képeden ,a balszélső blokkosnak mi a neve?
ugyanis nekem is van egy hasonló,de nem tudom a nevét.
Most két blokkosom is bimbós aminek a nevét nem tudom ,majd hozom.
sziszi,nagyon szépek a növénykéid ,de ez már tőled nagyon természetes.
Elküldve: 2011.03.28, 17:36 Hozzászólás témája:
sziszi8 Köszönjük. A te növénykéid csodálatosak. Nekem a Promenea nem akar virágozni, meg kell dorgálnom. _________________ Az élet olyan, mint egy keskeny híd. Az a legfontosabb, hogy ne legyen benned félelem,hogy végig kell rajta menned!
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban