Az én kedvenceim.
Távol Afrikától
Hét év Tibetben
Ilyenek voltunk
_________________ "Mindenek fölött
Légy hű magadhoz: így, mint napra éj,
Következik, hogy ál máshoz se léssz."
-William Shakespeare-
én is ugyanígy vagyok az Arc-cal, bár sajnos csak a mozicsatornán adják, az meg nekünk nincs S dvd-n meg nem adták ki, pedig szerintem érdemelne annyit a film... _________________
"A föld itt olyan kedves, hogy csak megcsiklandozod egy kapával, és nevetése termést érlel." (Douglas Jenbold)
Csatlakozott: Jun 16, 2009 Hozzászólások: 3683 Tartózkodási hely: Nyíradony
Elküldve: 2009.11.17, 18:04 Hozzászólás témája:
Egyik kedvenc filmem az : Arc című filmdráma.
,,Jeremy életének eddigi tizenhat évét a nagyszülei texasi házának alagsorában töltötte. A furcsa, magányos fiú albinónak született, ezért él a világtól elzárva. Rabságáról nem is szerez tudomást senki mindaddig, míg egy napon meg nem hal gondozója, és ő - életében először - közösségbe kerül. Az iskolában Donald Ripley, az egyik tanár és a pszichológus Jessie Caldwell felfedezi, hogy az új diák különös képességek birtokosa. A beilleszkedési problémák hatására lassan kirobbanni készül az addig ellenőrizhetőnek tartott energia, aminek Jeremy születésétől fogva birtokosa."
Eszméletlen jó film, sokszor láttam és ahányszor csak lehetőségem van megnézni ujra megteszem.Ne hagyjátok ki .
Hirtelenjében nem is tudom, kit írjak, sok kedvenc színészem van...
De közülük azért kiemelkedik Meryl Streep
Tőle kedvenc filmek: Mamma Mia!, A szív dallamai
Másik nagy kedvenc Whoopi Goldberg
Kedvenc filmek tőle: Apáca show 1-2 (abszolút kedvenc!), Ghost, A csendestárs, Corinna, Corinna
A filmek közül figyelmetekbe ajánlom az Arc (angol címe Powder) címűt. Igazi dráma, a főszereplője egy fiú. Mikor megszületett, az anyja meghalt, az apja pedig nem fogadta el... ugyanis albínó. Így a nagyszülei vették magukhoz, s halálukig nevelték. Utána, akarata ellenére, mivel árva lett, egy bentlakásos iskolába vitték. Itt derül ki, milyen különleges képességei vannak, s ezzel is csak tovább bonyolítja amúgy se vidám ottani életét.
Nagyon magával ragadó a történet, azt hiszem nem marad szem szárazon. _________________
"A föld itt olyan kedves, hogy csak megcsiklandozod egy kapával, és nevetése termést érlel." (Douglas Jenbold)
Csúcs! _________________ Aki minden nap nevet, nem azért teszi, mert mindig jól mennek a dolgai, hanem azért, mert megtanulta, hogy mosolyognia kell a jón és a rosszon egyaránt.
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban