Hű, de beindultatok ezzel a topikkal. És egy csomó kedvencemet leírtátok már.
S_kata: Eric Bana (nyamm). Amikor néztem a Tróját, arra gondoltam, hogy ha Szép Helénának ki akarták választani a legszebb színésznőt, Herkulesnek meg a legjobb pasit, akkor mellélőttek, mert szerintem a Hektort játszó Eric Bana és a feleségét játszó vörös hajú nemtudomhogyhívják színésznő jobbak voltak a főszereplőknél. Láttad már a Sólyom végveszélyben című filmben? Én abban láttam először.
És Harrison Ford is vitathatatlanul...
Kriszticicc: Na igen, Christian Bale. Ő is jó. De az a gizda kép rémisztő. Brrr.
Pretty: Jason Statham nekem is tetszik a szállítóban. Érdekes, hogy más filmjében viszont nem jött be annyira. Úgy látszik a Szállítóval egymásra lettek szabva.
Kisgé: A BBC féle Büszkeség és Balítélet számomra eccerűen megunhatatlan. Ebben láttam először és kedveltem meg Colin Firth-t.
Minci9: Dirty Dancing igen, igen, igen! A második rész is.
És nincs abszolút kedvenc. De hogy egy-két eddig nem említettet is hozzátegyek:
Luc Besson féle Nikita, benne Tcheky Karyo.
E.T.
Sorozatok: StarGate (mindkettő), StarTrek Voyager.
Ja, és a Wim Wenders féle Berlin felett az ég című filmet is nagyon szeretem (az Angyalok városával meg békén lehet hagyni )
Csatlakozott: May 10, 2008 Hozzászólások: 3264 Tartózkodási hely: Fejér megye szíve csücskének közelében
Elküldve: 2009.11.18, 13:47 Hozzászólás témája:
Most, hogy olvastam Bojtárgazdi kedvenceit, közülük nekem is a Mezitláb a parkban /Redford miatt / is tetszik és Audrey Hepburn összes filmje. No meg Jack Lemmon és Walter Matthau kettőse.
Agatha Cristie megfilmesített krimijei közül az Ustinov féle /Csákányi László hangjával/ Poirottal:
Nyaraló gyilkosok, Halál a Níluson, Gyilkosság az Orient Expresszen, de a Kristálytükör meghasadt is kedvencem. _________________ Verácska
Lehet, hogy meglepődtök, de idős létemre nekem is tetszett az Alkonyat.
Olvastam és filmen is láttam. Már elolvastam az Ujhold-at is, várom a filmet és már unokámtól kölcsönkaptam a Napfogyatkozás-t
Közben elolvastam Claudia Gray: Evernight / Örökéj/ c. könyvét.
Ez is vámpírokról szól. Biztos ismerítek. _________________ "Jól csak a szívével lát az ember, ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan."
Tasa tanya Állatotthon és Molosser Mentés Alapífvány
Csatlakozott: Sep 26, 2009 Hozzászólások: 161 Tartózkodási hely: Budapest
Elküldve: 2009.11.18, 13:17 Hozzászólás témája:
Az Alkonyat nekem is nagy kedvenc, az újholdat is alig várom. Pár nap, és megnézhetem. Megvan mind3 könyv.
Szeretem a Step upot, nagyon jó film. Halálos iramban tök jó, de nekem a 4.része a kedvencem.
Ace ventura... tudom égő, mert már lejárt lemez, de imádom. Jim Carrey filmjei általában bejönnek.
Színésznők közül Kate Hudson, Jennifer Aniston és Cameron Diaz a kedvenceim.
Én a régi magyar filmek szerelmese vagyok(Kabos Gyula, Páger Antal, Tolnay Klári, Kiss Manyi, Jávor Pál, Karádi Katalin, stb.).
És Agatha Christie: Miss Marple.
Csatlakozott: Apr 18, 2007 Hozzászólások: 3556 Tartózkodási hely: Budapest
Elküldve: 2009.11.18, 09:55 Hozzászólás témája:
Nemrég láttam és nagyon tetszett: Bakancslista Morgan Freeman-nel és Jack Nicholson-nal. Szuper! _________________ Két kezem ölel, mosogat, s mutat
hülyéknek fügét, gyereknek árnyék-nyulat,
fejemre tízágú koronát, fájdalmasat.
Kedvenc filmjeim? Külföldről a Die hard trilógia, na jó a nagyedik sem rossz, színész a Buce Willis, kicsit közelebről a Cobra elf die autobahn polizei, és ithonról? Színész Mucsi Zoltán, film? Talán az Argo, meg a Kontroll meg az ilyenek...
Az én kedvenc filmjeim??? Hát a sorrend változó, de:
Üzenet a palackban (szombaton lesz, nagyon várom már!!)
Eper és vér
Távol Afrikától....(bár már olvasni is szeretném...)
Arany tó...(Henry és Jane Fonda, meg Katherine Hepburn)
A lovakat lelövik, ugye???
Mezítláb a parkban
Mi van, doki?
Hamu és gyémánt
Nyírfaliget
Római vakáció _________________ Arra születtem, hogy felnőtt is legyek,
S továbbadjam egyszer az életemet.
Csatlakozott: Aug 22, 2007 Hozzászólások: 2144 Tartózkodási hely: Nagykanizsa-Miklósfa
Elküldve: 2009.11.17, 19:49 Hozzászólás témája:
Csatlakozom Kisgéhez Colin Firth miatt. De színészek közül nagy kedvenc még Sean Connery és Donald Sutherland is. Színésznők közül pedig Diane Keaton áll Meryl Streep mellett.
A nagy kedvenc film pedig az Éjfél a jó és a rossz kertjében (Kevin Spacey és John Cusack főszereplésével).
Igazából a mellékszereplők teszik számomra feledhetetlenné ezt a filmet, a boszorkány és a transzvesztita egyszerűen fenomenálisak.
De vannak még kedvencek:
Igazából szerelem; Monty Python: Brian élete; Én, Pán Péter; Csillagpor; Minden végzet nehéz, Férjhez mész - mert azt mondtam
és a Mikszáth-bolondériám miatt: A fekete város _________________ Zsopi, a Hölgynövény
"És olyanok is vagytok, akár az évszakok,
És bár a télben megtagadjátok a tavaszt,
A bennetek szunnyadó tavasz mosolyog szendergésében, és nem szenved sérelmet." (Kahlil Gibran)
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban