Csatlakozott: Jan 14, 2008 Hozzászólások: 2840 Tartózkodási hely: Bp - Kispest
Elküldve: 2010.02.10, 21:31 Hozzászólás témája:
Tegnap beszabadultam a hódosba, és ezeket vettem birtokba: _________________ "A természet szándékos inzultálására a legnagyobb sértés: az emberi jelző lehet."
(Isaac Asimov)
Csatlakozott: Aug 25, 2004 Hozzászólások: 1316 Tartózkodási hely: Győr mellett, szigetközben
Elküldve: 2010.02.09, 21:32 Hozzászólás témája:
Viharhangya !
Köszönöm a válaszod. Én annyiszor elolvastam mégsem vettem észre, hogy Klárcsi és nem Klárics Azt én is jobban szeretem a virágoknál, ha hosszabban virágoznak, majd meglátom lehet, hogy nem válik be. _________________ A paradicsom nem egy hely, hanem egy jó érzés, ez a jó érzés számomra a kert!
Kert az életem, a fájdalom elleni terápiám, a sportom és a pszichiáterem.
hö.. én 3 pár csizmával jártam így a tél folyamán..
idén még egy cserép virágot sem vettem. de már nagyon bizsergek és minden nap kertészetbe akarok menni _________________ Üdv: aguszta
Csatlakozott: Feb 07, 2007 Hozzászólások: 2943 Tartózkodási hely: valahol otthon, de majd biztosat az Új Földön
Elküldve: 2010.02.09, 19:37 Hozzászólás témája:
hoya stargezer-t mentettem..sajnos kicsit rossz állapotban van...ahogy beléptem a boltba szinte megszólított, pedig nem volt szem előtt..érdekes dolog ezt megtapasztalni. _________________ hogyha szíveddel látsz értéket találsz ,
ha eszeddel érvelsz bölcsen élhetsz,de
szeretettel mindent elérhetsz
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban