Zafíra!
Te egy angyal vagy! Én meg sem próbáltam rákattintani,mert a hibaüzenetre koncentráltam. Na, de ilyent????!!!!
Köszönöm a segítséget mindkettőtöknek!
Puszi!
A kitöltésnek még neki sem álltam és már ideges lettem!!! _________________ "Az ember semmi más, mint amivé önmagát teszi."
Jean-Paul Sartre
Jaj,de jó,hogy itt vagytok!
Szerviz - frissitéseknél kezdtem.
Ön az ABEV keretrendszer legújabb változatát használja.
Konkrétan a 2.7.0 verziót. Komolyan nem értem. Rossz napom van? _________________ "Az ember semmi más, mint amivé önmagát teszi."
Jean-Paul Sartre
Csatlakozott: Feb 15, 2008 Hozzászólások: 3419 Tartózkodási hely: Budapest. Óbuda
Elküldve: 2010.02.08, 17:56 Hozzászólás témája:
Nem a nyomtatvány változott meg, hanem a keretprogram. Azt kell letölteni.
Úgy kell csinálni, hogy a felső menüből a Szervíz/Frissítéseket választod. Ott be van jelölve az APEH, a Tovább gombra kattintasz, a következő ablakban kiírja, hogy a keretrendszer frissült. A Telepít gombra kattintasz, és már telepíti is. _________________ Tudatlanságunk beismerése bölcsességre vall.
Ashley Montagu
Legutóbb zafira szerkesztette (2010.02.08, 17:58), összesen 1 alkalommal
Csatlakozott: Oct 14, 2009 Hozzászólások: 21 Tartózkodási hely: Debrecen
Elküldve: 2010.01.28, 05:21 Hozzászólás témája:
Sziasztok!
Nyubocsnak tökéletesen igaza van, csak azoknak február 25 a határidő, akik egyéni vállalkozók, illetve akik nem egyéni vállalkozók, de ÁFA fizetésére kötelezettek. Egyébként ha jól tudom, február 15-ig kell megkapni mindenhonnan az igazolást az adóbevalláshoz.
EMARA
Most megnéztem, és tényleg ott van, Köszönöm. Leginkább az ingatlan-.izé miatt ijedtem meg. _________________ Arra születtem, hogy felnőtt is legyek,
S továbbadjam egyszer az életemet.
Köszönöm..és akkor nem is febr. 25-ig kell beadni? Mert még nem kaptam meg az éves összesítőt sehonnan..
Keresztbe gépeltünk, Nyubocs....Köszönöm. Hát ez volt a paksamétában...a dátumot illetően. _________________ Arra születtem, hogy felnőtt is legyek,
Nem lettem vállalkozó, eseti megbízások alapján végzem a fordítást egy cégnek, aholis nagyon korrekten elszámolnak. Csak éppen megkaptam a csomagot, amelyben erre a dátumra hívják fel a figyelmem.
Ne kapkodj Bojti, ráérsz azzal május 20-ig is, nem tudom mit értesz vagy mit olvasol félre. _________________ Üdv nyubocs
e-mail:
nyubocs kukac yahoo pont com
All I wanna do Is trade this life for something new
Csatlakozott: Feb 28, 2009 Hozzászólások: 4772 Tartózkodási hely: JNSZM
Elküldve: 2010.01.28, 00:41 Hozzászólás témája:
Részlet a 2009-es ingatlanadó ismertetéséből:
Az Országgyűlés elfogadta a vagyonadóról szóló törvényjavaslatot, melynek része a lakóingatlanokra kiterjedő ingatlanadó. Kinek kell fizetnie ingatlanadót? Milyen ingatlanok után kell fizetni ingatlanadót? Jövőre a vagyonadó egyik elemeként a lakóingatlanok és üdülők után ingatlanadót kell fizetni Magyarországon. Kinek kell fizetnie ingatlanadót? Az adófizetési kötelezettség keletkezése a lakóingatlan, illetve üdülő értékétől függ, tehát mindegy, hogy kinek mekkora tulajdoni hányada van. Milyen ingatlanok után kell fizetni ingatlanadót? Az első lakóingatlan, melyben életvitelszerűen lakik az adózó, akkor adózik, ha forgalmi értéke 30 millió forint felett van.
Szerintem ez téged nem veszélyeztet, de engem sem! _________________
Nem lettem vállalkozó, eseti megbízások alapján végzem a fordítást egy cégnek, aholis nagyon korrekten elszámolnak. Csak éppen megkaptam a csomagot, amelyben erre a dátumra hívják fel a figyelmem.
Tudom, semmi gond nem lesz a TB-befizetéssel sem, mert eleve ápolási díjon vagyok, ott ezt eleve vonják, de az eseti megbízók is. Formális lesz az egész, de nem szeretném elrontani. _________________ Arra születtem, hogy felnőtt is legyek,
Bojti az ingatlan(vagyon)adó felejtős, idén nincs tovább dolgod vele.
De szerintem, ahogy írod, amúgy sem kellett volna, hiszen ha jól sejtem az általad birtokolt ingatlan igancsak messze van a 30 millától. Akkor is felejtős.
Vállalkozó lettél, hogy február 25-ig be kell adnod? _________________ Üdv nyubocs
e-mail:
nyubocs kukac yahoo pont com
All I wanna do Is trade this life for something new
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban