Csatlakozott: Feb 03, 2009 Hozzászólások: 1770 Tartózkodási hely: Kunszentmiklós
Elküldve: 2009.10.30, 17:28 Hozzászólás témája:
Na lányok fiúk a cserepet jól nézzétek meg szaltó képein, mibe vannak ültetve. krisztom ez inkább neked jelzem. Az enyéim feketében vannak nem átlátszó és kisujjnyi vastagság a gyökerük. Ez megcáfol pár dolgot. _________________ Az élet olyan, mint egy keskeny híd. Az a legfontosabb, hogy ne legyen benned félelem,hogy végig kell rajta menned!
Kriszticicc:
Nálam meg pont az volt a baj mindig, h nem tud nedvességet felvenni és csak fonnyad, akárhogy párásítok. (Ezek azok a lepkék, amik már újonnan is kevés gyökérrel rendelkeztek, általában az ajándékok, mert én megvizsgálom azt is, mikor veszem őket )
1-2 esetben rohasztottam eddig, a túlöntözés nálam nem gyakori
Nekem is van két lepim, amik a széléről jöttek vissza.
Kivettem őket a közegből, és a tetején hagytam, nedvesség NÉLKÜL, amíg el nem kezdtek gyökeresedni. Én pont ezért nem hiszek a biogélben.
Ahogy egyember is mondja: ha életben akar maradni akkor úgy is élni fog gél nélkül is. Ha meg nem akar élni, akkor gélben is meghalhat. A természetben sincs biogél.
Csatlakozott: Mar 22, 2009 Hozzászólások: 635 Tartózkodási hely: HMVHELY
Elküldve: 2009.10.30, 16:11 Hozzászólás témája:
Atilla!
A C.Ovalis fel van kötve és van rajta két virágszár.Most átültethetem,vagy várjam meg az elvirágzást és csak utána rakjam közegbe? _________________ Mentsük meg a Földet!
Hagyjuk el!
Csatlakozott: May 23, 2007 Hozzászólások: 3557 Tartózkodási hely: Újpest
Elküldve: 2009.10.30, 15:11 Hozzászólás témája:
Évici, ugye nem tetted a citromfa közelébe?NEkem tavaly gyapjastetveim voltak,az orci bimbójában laktak.Látttam egy tetvet, kiirtottam, az orchi bimbója meg nem nyilt ki,belenéztem, ne tudd meg...
Egyember, Szasza, Leppi, Sáska:
Igen, a képen annak tűnik, de élőben virágszárnak. Lapos és hegyes, felfelé néz, és nem hengeres. Ráadásul ilyenkor szokta hozni, február környékén virágzik Pár nap múlva rakok fel megint képet róla, de 1000%, h vsz
Csatlakozott: Nov 04, 2007 Hozzászólások: 905 Tartózkodási hely: Pannonhalma
Elküldve: 2009.10.30, 14:50 Hozzászólás témája:
Csk: Még én is bizonytalannak gondolom a virágszáradat, bár levélhónalj helyén van, és kicsit csúcsos is , néhany nap múlva kiderül
Szasza: nyugodtan turkálj még mert még jelentkeztek érdeklődők, ezért újabb listát kell küldjek
Kómpótokat hogyan továbbítsam ? Öteletek, időpontok, találkahelyek?
Szalto: Gyönyörű helyen voltál, a barátnőd meg egy kincs !!! _________________ http://saska.fotoalbum.hu/
Legutóbb Sáska szerkesztette (2009.10.30, 14:52), összesen 1 alkalommal
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban