Újra kell élesztenem ezt a topikot. Kezdő Gaztársunk nem a megfelelő topikba írta:
drlazi írta:
Bojtargazda,
Szerintem te feltunesi viszketegsegben szenvedsz es az en kerdesemhez egyetlen epkezlab gondolatot nem sikerult hozzatenned.
A net tele van hozzad hasonlo unatkozo nethuszarokkal akik kenyszeres vagyat ereznek arra, hogy barmihez hozzaszoljanak ami elejuk kerul. Kimelj meg magadtol es a kommentjeidtol is legy szives. Ne rajtam keresztul erd el a harmincezer beirást.
Veled nyilván ellentétben, nekem fogalmam sincs, mire lenne jó ennyi vagy annyi hozzászólás megírása. Vagyunk még páran, akik 6, 7 vagy több év alatt huszon-párezerszer szóltunk hozzá itt a Gazlapon.
Úgy látszik, a jó modor említése szélsőséges reakcióra késztet Téged, gondolom, nem először hallod, csak nem érted, mi is lenne az elvárás irányodban.
Az internet és a történelmi fegyvernemek ötvözése érdekes ötlet, de biztosíthatlak, semmiféle kényszert nem érzek, és végképp nem szeretek feltűnő lenni.
A Gazlapon bárki írhat bármiről a megfelelő helyen, természetesen a netikett betartásával. Te katicatenyészetet keresel, én erre válaszolva írtam, hogy felesleges katicával betelepíteni egy "agyon-vegyszerezett" területet. Kimondatlanul ebben benne volt, hogy kár lenne költened ilyesmire, még ha tudnánk is, hol van katica-webbolt. Belőled ez váltotta ki az ingerültséget, azaz hogy egy bedobott kérdésre nem kaptál spontán választ.
Belőlem pedig az, hogy túl nagy szájat nyitottál mindjárt bemutatkozásképpen.
Hogy ki hol és hogyan tölti az idejét, kinek-kinek a magánügye. Hogy kinek milyen a modora, az már kevésbé egyéni, mert vannak elvárások a közösség részéről, amiknek igenis eleget lehet és kell tenni.
Például, tudod, hogy megvillantsam etológus oldalamat is... ha egy marha betéved egy istállóba, és meglátja ott a többi marhát, elbődül. És nem kezdi támadni a többi marhát, hanem igyekszik bent maradni.
Ha pedig már nem a marhákról beszélünk, hanem bármely más állatfajról, akkor elmondhatom, hogy a kellemetlen helyzetből a legtöbb alárendelt egyed igyekszik kikerülni. _________________ Arra születtem, hogy felnőtt is legyek,
S továbbadjam egyszer az életemet.
Csatlakozott: Apr 18, 2007 Hozzászólások: 3556 Tartózkodási hely: Budapest
Elküldve: 2010.12.15, 15:48 Hozzászólás témája:
De igenis volt! Csak nem ebben a topicban! _________________ Két kezem ölel, mosogat, s mutat
hülyéknek fügét, gyereknek árnyék-nyulat,
fejemre tízágú koronát, fájdalmasat.
Csatlakozott: May 09, 2010 Hozzászólások: 6042 Tartózkodási hely: BUDAPEST , ZUGLÓ
Elküldve: 2010.12.14, 23:23 Hozzászólás témája:
Sziasztok !
Már ilyen régóta nem volt " veszekedés " ?
Ez jó !
Üdv Éva _________________ MOSOLYOGJ ! EZ SOKKAL EGYSZERŰBB , MINT ELMAGYARÁZNI AZT , HOGY MIÉRT SÍRSZ ! http://indafoto.hu/EVA63
Ebadta Tojássa, hát nem kidumálta?? (Még a végin télleg Annyalánya...vág az esze!!! ) _________________ Arra születtem, hogy felnőtt is legyek,
Csatlakozott: Dec 08, 2008 Hozzászólások: 271 Tartózkodási hely: Tibolddaróc
Elküldve: 2010.04.30, 21:11 Hozzászólás témája:
öööö, már nem emlékszem ma ballagás volt, utána meg házi eszem iszom röhögcsélem buli. annyit ettem, mint még rövid, tojáséletemben soha. ennek eredményeképpen a vér az agyamból a pocimba vándorolt. megyek is aludni. jóéjt, Drága Gazosok!
No az az alap-mű, jött még utána rengeteg. Bármelyiket olvashatod, az semmiképpense fog ártani... _________________ Arra születtem, hogy felnőtt is legyek,
Csatlakozott: Dec 08, 2008 Hozzászólások: 271 Tartózkodási hely: Tibolddaróc
Elküldve: 2010.04.30, 19:27 Hozzászólás témája:
Bojti, még semmit. Most éppen mondákat olvasok a középkorból. De jó is, hogy említetted, belelendülnék a Családom és egyéb állatfajtákba. Részleteket olvastam belőle, szerintem haláli!
na de kezdek off-olni, elnézést!
Fiatalok, hát én mi vagyok? tojás?
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban