Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
Szerző |
Üzenet |
kutyus Srí Lanka

Csatlakozott: Aug 22, 2005 Hozzászólások: 42810 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2012.06.27, 09:34 Hozzászólás témája: |
|
|
Drazsé
kérlek, a veszekedős topicban is kulturáltan szólj hozzá, a szóhasználat legyen itt is elfogadható /moderátor _________________ "Az élet szép!
Tenéked magyarázzam?"
Heltai: A néma levente |
|
Vissza az elejére |
|
 |
drazsé Facsemete

Csatlakozott: Feb 13, 2009 Hozzászólások: 344 Tartózkodási hely: Bp. XVII.
|
Elküldve: 2012.06.26, 09:53 Hozzászólás témája: |
|
|
Szegény Bojti... a sok idióta úgy látszik mindenhova betalál.
Én nem nagyon szoktam hozzászólni a témákhoz, de rendszeresen olvaslak benneteket és Bojtival különösen szimpatizálok a kedvessége és állatszeretete miatt. El nem tudnám képzelni, hogy bárkit megbántson... még azt sem, aki rászolgált.
Munkaidőm nagyrészében ügyfélszolgálatot is ellátok, és sajnos tudnék mesélni... Főleg amikor front van Sokszor érzem úgy, hogy nem is a konkrét probléma vagy megoldás keresés, hanem a feszültség levezetése miatt jönnek. Csak egyre nehezebb tolerálni ezt a viselkedést. Kevés kivétellel. Úgy tűnik itt is pontosan ez a helyzet, csak itt a névtelenség mögé bújva azok is elengedik magukat, akik a való életben nem. _________________ "Egy cica rózsabimbó az állatok birodalmának kertjében. "
Robert Southey
-Sziszi- |
|
Vissza az elejére |
|
 |
zafira Liget

Csatlakozott: Feb 15, 2008 Hozzászólások: 3419 Tartózkodási hely: Budapest. Óbuda
|
Elküldve: 2012.06.25, 20:35 Hozzászólás témája: |
|
|
ezt még nem hallottam, de szenzációs!! _________________ Tudatlanságunk beismerése bölcsességre vall.
Ashley Montagu |
|
Vissza az elejére |
|
 |
PMRLali Hajtás

|
Elküldve: 2012.06.25, 20:03 Hozzászólás témája: |
|
|
Zafira. Ki mint vet? Áááá Én mindig a jól bevált mondáshoz tartom magam: ne szólj szám marad fogam... |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Bojtárgazdi Srí Lanka

|
Elküldve: 2012.06.25, 18:01 Hozzászólás témája: |
|
|
Köszönöm, Zafira!
De ez már több, mint egy hónapja zajlott. Még Feri is nevetett, amikor felolvastam neki a pengeváltást. _________________ Arra születtem, hogy felnőtt is legyek,
S továbbadjam egyszer az életemet. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
zafira Liget

Csatlakozott: Feb 15, 2008 Hozzászólások: 3419 Tartózkodási hely: Budapest. Óbuda
|
Elküldve: 2012.06.25, 17:29 Hozzászólás témája: |
|
|
Bojti!
Ne is tőrődj ezzel a taplóval! Sokan sok segítséget köszönhetnek neked. Ez a tahó már a kérdést is szinte sértően tette fel. Miért van olyan érzésem, ahhoz van szokva, hogy mindenki ugrik, ha megszólal?
Tudod, ki mint vet........  _________________ Tudatlanságunk beismerése bölcsességre vall.
Ashley Montagu |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Bojtárgazdi Srí Lanka

|
Elküldve: 2012.06.25, 16:57 Hozzászólás témája: |
|
|
Aranyos vagy, Lali, kösz a jó szavakat.
Nem én hallgattam el a szóváltás után...
Változatlanul telekotyogom a Gazt...  _________________ Arra születtem, hogy felnőtt is legyek,
S továbbadjam egyszer az életemet. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
PMRLali Hajtás

|
Elküldve: 2012.06.25, 16:43 Hozzászólás témája: |
|
|
Szegény Bojti. Habár sajnos csak egyszer volt szerencsénk találkozni ezidáig (sajnos), de azért besírtam. Régi csekély gazolásom ideje során amennyire megismertem nem mondanám hogy az a sok hozzászólás mind érdemtelemül született volna. Bojtira akármikor számíthattunk, és remélem a jövőben is így lesz, ő az öreg rókák egyike szerintem aki noha meg is engedhetné már magának az olyan hozzászólásokat amelyeknek lényegi tartalma semmisnek tekinthető lenne, nem olyan fából faragták. Szerintem akik itt 20ezres nagyságrendben szóltak hozzá különböző témákhoz, azoknak szerintem nem kéne beszólogatni. Én is egyszer kétszer helyre lettem téve az elején úgymond, de még nem kezdenék úgy kritizálni még újakat sem. Ha tettem is, az a nem beszámítható állapotomban történt ;=) Jelenlegi hozzászólásomat is csak "egy" szóval szeretném jellemezni, igazad van Bojti. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Adry03 Vadgesztenyefa

Csatlakozott: Jan 23, 2012 Hozzászólások: 1228 Tartózkodási hely: Pilis
|
Elküldve: 2012.05.14, 08:16 Hozzászólás témája: |
|
|
Néha (bár mostanában ez egyre sűrűbben fordul elő) nem is értem az embereket. Persze nyílván nem vagyunk egyformák, de azért az alapvető illedelmességi normákat nem ártana betartani. Még ha az illető hiányzott az "illemtan" órákról akkor is azt kéretik pótolni.
Ja, igen és szeretnék már Almafa (azt hiszem talán az a következő ) lenni. Meg amúgyis szeretem a szép kerek, egész számokat.  _________________ "El kell engedned azt aki voltál, hogy azzá válj aki leszel."
üdv: Adry |
|
Vissza az elejére |
|
 |
rozita2001 Nyírfa

Csatlakozott: Aug 15, 2011 Hozzászólások: 844 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2012.05.14, 05:53 Hozzászólás témája: |
|
|
Bojtika!
Jót nevettem a " mérgelődősben"
Teljesen igazad volt.  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
mother Srí Lanka

|
Elküldve: 2012.05.14, 05:47 Hozzászólás témája: |
|
|
Kösziiiii,megyek _________________
 |
|
Vissza az elejére |
|
 |
balu28 Liget

Csatlakozott: Feb 24, 2010 Hozzászólások: 3170 Tartózkodási hely: Pest megye déli része
|
Elküldve: 2012.05.14, 05:46 Hozzászólás témája: |
|
|
Megvan: a Minden ami bio...-ban.  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
mother Srí Lanka

|
Elküldve: 2012.05.14, 05:44 Hozzászólás témája: |
|
|
Ja,csak én nem találtam,akkor törölték _________________
 |
|
Vissza az elejére |
|
 |
balu28 Liget

Csatlakozott: Feb 24, 2010 Hozzászólások: 3170 Tartózkodási hely: Pest megye déli része
|
Elküldve: 2012.05.14, 05:41 Hozzászólás témája: |
|
|
Mothi
nem pü. volt, mert én olvastam valahol....  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
mother Srí Lanka

|
Elküldve: 2012.05.14, 05:34 Hozzászólás témája: |
|
|
Ezt az idézetet a drlazi pü-ben írta? mert nem lelem nyilvánosban sehol _________________
 |
|
Vissza az elejére |
|
 |
|