Csatlakozott: Jan 06, 2007 Hozzászólások: 5870 Tartózkodási hely: Tab,Somogy megye
Elküldve: 2009.01.31, 12:24 Hozzászólás témája:
A kép a somogyacsai faluszéltől nem messze készült. Ennek a fának a tövében régen, mikor apukám még gyerek volt, volt egy forrás, hideg gyönyörű tiszta vízzel. Mikor aratás volt, mindig oda küldték el friss vízért az aratóknak. _________________ Ilike
Legutóbb ilike_58 szerkesztette (2009.01.31, 13:10), összesen 1 alkalommal
Majd még ások. _________________ Aki minden nap nevet, nem azért teszi, mert mindig jól mennek a dolgai, hanem azért, mert megtanulta, hogy mosolyognia kell a jón és a rosszon egyaránt.
Bár, amióta Bojti itt van, valahogy az utcai árusok is kímélnek... _________________ Arra születtem, hogy felnőtt is legyek,
S továbbadjam egyszer az életemet.
Csatlakozott: Jun 15, 2008 Hozzászólások: 7524 Tartózkodási hely: Bükkaljai kis falucska
Elküldve: 2009.01.25, 22:11 Hozzászólás témája:
Megér! De utána jól vissza kell feküdni.
Ismerősünk régen boxereket tenyésztett, Anyuéknak is volt tőle egy MUKI nevű .
Az öreg boxer szukát a lakásban tartották már, az előszobában dekkolt.A lakást nemigen zárták kulccsal.
Jött hozzájuk valaki aki erről a tényről nem tudott, tájékozatlanul bement a lakásba. Az előszobában a kutya hang nélkül leterítette az illetőt és rája telepedett, nem ugatott, halkan morgott, az ember nem mert meg se nyikkanni. A kutya őrizte míg a gazdi elő nem került elég sok idő múlva, és konstatálta hogy megjött a rég várt vendég.
A komondor NEM Harap. Mert anno az asszonyt-gyereket hagyták rá, ha harapott, simán kiegyelték, azaz halálos kimenetelű testi sértést követtek el rajta.
A komondor FELBORÍT....és rajta marad, míg a gazdi felülvizsgálja a tényállást.
Hirtelen megőszült elkövetők a megmondhatói, akik az eb alatt találtattak, a lopott cuccal egyetemben. Olyan pár óra elteltével, amikor a gazda kiment széjjelnézni...
Megér egy mezítlábas ajtónyitást!!!! _________________ Arra születtem, hogy felnőtt is legyek,
Eszembejutott: egy közismert itteni szerelő részére a szüleinél lehetett üzenetet hagyni. A portán közismert volt a kicsi palotakutya, hogy ugat cefetül....
Egyszer sötétedés után csengettem, azaz csengő híján dörömböltem be oda. És...Előjött a nappal elzárt Óriási Eb!!!
Majd bet@jtam, pedig a kerítésen belül volt...
Most már, Bojtárral, én is könnyen vagyok. Bár Bojti bent szunyál, a Pintyőke beugat az ajtón, ha gáz van, és félálomban is kiengedem Bojtit!!! _________________ Arra születtem, hogy felnőtt is legyek,
Csatlakozott: May 30, 2005 Hozzászólások: 22449 Tartózkodási hely: Pest megye
Elküldve: 2009.01.25, 21:04 Hozzászólás témája:
Azt úúúúgy volt.....
Daddy sokáig állandó éjszakás volt a főiskola miatt.Ráadásul nem is legjobb volt a közbiztonság estefelé,főleg fizetésnap környékén.Ergo:rendszeresen bejártam a fizuért.Volt nemegy megjegyzés,pl,hogy azééémer lecsúszik a garaton.
Egyik alkalommal egy kolléganő megjegyezte,hogy nem is dolgozni jár apus északánként,hanem barátnőhöz.Erre válaszoltam akkor,hogy a tisztelt kolléganő ugyan szerezzen már másik ilyen barátnőt,aki ennyit fizet azért,hogy éjszaka ne legyen egyedül.Dupla haszon:pénz mégtöbb lesz,engem meg békén hagy az embör.
Kolléganőnek utána mindig sürgősen más irányban lett elfoglaltsága,mikor megjelentem a dolgozóban. _________________ yulduz
Az élet a legizgalmasabb kalandregény.Az utolsó oldalnál újrakezdenéd.
Az eb bizonyára tudta már, hogy ha nem marad csöndben a szieszte ideje alatt, akkor lesz kapsz!!!
Ilyen a falusi házőrző....és ki lehet figyelni, meddig ér a lánca! Nyilván nem a garázsig, még akadályozná a Gazdit... _________________ Arra születtem, hogy felnőtt is legyek,
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban