Csatlakozott: Mar 26, 2004 Hozzászólások: 13496 Tartózkodási hely: Oroszlány
Elküldve: 2009.04.14, 07:15 Hozzászólás témája:
marcsy írta:
Segítséget szeretnék kérni, olyan évelő növények kellenének nekem, melyek jól türik a meleget, sokat nyilanak és nem nőnek túl magasra.
A nagynénémnek van a kertjében 2db 3*4 méteres ládája ugy kb 40cm magas lehet abba szeretne olnyan évelő virágokat amik sokat nyílnak, mert nem tud már annyit foglalkozni a kertttel mint eddig, de én nem igazán tudtam mit ajáljak Neki.
Ha valaki tud segíten azt megköszönöm!
Üdv: Mariann
Fűszernövények közül nagy a választék, a cipruska, levendula, zsálya, kiegészítve egy pár tő büdöskével, körömvirággal. Eléjük a varjúhájak tudnak dekoratív szegélyt alkotni. A sziklakertiek szintén jó választás lehet.
A díszfüvek nagyrésze szintén napimádó, az íriszek, nyuszifűl, napvirág - vagy mifene -
Hirtelenjében ennyi, apránként majd a többi is eszembe jut
Elküldve: 2009.04.13, 21:10 Hozzászólás témája:
szécsike
sokat nem értek hozzá,de úgy látom vashiánya van,meg talán jobban lehetne tápozni is,és savanyítani a földjét
Én az ilyen igényűeket inkább cserépben tartom,jobban tudom teljesíteni a kivánságaikat,nálam ez vált be.Bocs,nem akartam okoskodni,de hátha segít. _________________ kvagi
Csatlakozott: Jan 21, 2008 Hozzászólások: 1500 Tartózkodási hely: Bp.Pestszentimre
Elküldve: 2009.04.13, 21:01 Hozzászólás témája:
kvagi2 írta:
szécsike
ő egy rhododendron féle ?
Én Azáleának vettem Már 3 éve "nyúzzuk"egymást..Tavaly már kértem és kaptam is segítséget,akkor összekapta magát-rövid időre.Most tavasszal ismét betegesnek látom
Csatlakozott: Jun 26, 2008 Hozzászólások: 5080 Tartózkodási hely: Hajdúböszörmény
Elküldve: 2009.04.13, 20:53 Hozzászólás témája:
Fecsi!
Tényleg??
Akkor majd tudok küldeni annak aki kér!!! _________________ "Ha hiszel benne,akkor sikerülni fog amit elterveztél...nem állhat semmi az utadba.
Nézd meg a feltalálókat,mennyi kudarcot átéltek,mire sikerült nekik valami."
>>A TITOK<<
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban