Csatlakozott: Mar 22, 2007 Hozzászólások: 996 Tartózkodási hely: London
Elküldve: 2008.03.30, 10:09 Hozzászólás témája:
gabor81 írta:
Kószó József: Növényházak és télikertek (1991)
Nagyon jó könyv, foglalkozik a különböző növényházakkal, valamint kitér a télikertekre és a különböző, kisebb helyigényű terekre (ablakkert, loggiakert). Sok-sok műszaki rajzzal és leírással, kezdve az alapozástól az árnyékolásig... Aki esetleg télikertet szeretne építeni, vagy tervezi, annak mindenképp ajánlani tudom!
Sziasztok,
nekem megvan Kúszó József: Télikertek (- átdolgozott kiadás) című könyve (kiadási évet nem tudom) pdf formátumban. 22 mega. Akit érdekel, írjon priviben és valahogy eljuttatom hozzá.
A könyv szerintem a Gábor által mutatott könyv átdolgozott kiadása. _________________ Emike
Csatlakozott: Mar 16, 2008 Hozzászólások: 158 Tartózkodási hely: Pest megye
Elküldve: 2008.03.29, 23:23 Hozzászólás témája:
Biztosan mondtam már(de inkább 2x mint 1x se!)hogy te egy vagy és KÖSZÖNÖM Ez tényleg jó tipp volt,már elis mentettem,aszem innen lesz pár könyvem Van valami amit te nem tudsz Beteszlek a kedvenceim közé Sok-sok-sok érte Millió hála és KÖSZÖNET Jóéjt,bár már tuti alszol(nem látlak fent
Csatlakozott: Mar 16, 2008 Hozzászólások: 158 Tartózkodási hely: Pest megye
Elküldve: 2008.03.28, 22:16 Hozzászólás témája:
Sziasztok.Nos ide zavartak mert állítólag amit nyitottam topicot,az már létezik,mégpedig ezaz A segítségeteket szeretném kérni,hogy kinek van valami eladó-cserélendő könyve?Végig olvastam,de sajna ez még csak fel sem merül itt Mindenki nagyon szép,okos kis könyveket mutat be,de senkitől nem olvastam hogy eladná-cserélné Esetleg szabad ezt itt felvetni?Ha nemis eladni-cserélni(bár ezis megeshet)de legalább az olcsóbb beszerzési helyeket meglehetne itt írni Én szeretnék beszerezni pár növényes könyvet,de sajna a boltok horror áron adják Esetleg tud valaki valami kiskaput beszerzésileg Azt nagyon megköszönném
Csatlakozott: Feb 14, 2008 Hozzászólások: 1552 Tartózkodási hely: Szombathely
Elküldve: 2008.03.28, 21:40 Hozzászólás témája:
Eddig szinte mindent (szobanövény,évelő,cserje stb.) megtaláltam a:
DÍSZNÖVÉNY ENCIKLOPÉDIA (AZ ANGOL KIRÁLYI KERTÉSZET KÉZIKÖNYVE)
című vaskos könyben. Én régen vettem,de azt hiszem újból kiadták.
Akit bővebben érdekel szóljon priviben _________________ Kezet csak megfogni szabad...
Elveszíteni vétek... Ellökni átok...
Egymásba simuló kezek tartják össze az Eget s a Világot
Albert Camus
Minden idők legátfogóbb, hiánypótló magyar műve e két nemzetségről, részletesen bemutatva a fajokat, azok élőhelyeit, igényeit, hibrideket, tartási módjukat. Bár mióta megjelent, azóta rengeteg új hibrid jelent meg az orchidea- és broméliapiacon, de ettől függetlenül ma is ugyanúgy forgatható, fontos infókat tartalmazó szakkönyv "konyhanyelven".
(Kisatíroztam a kiadót róla, de valamiért mégis megjelenik ) _________________
"A föld itt olyan kedves, hogy csak megcsiklandozod egy kapával, és nevetése termést érlel." (Douglas Jenbold)
Csatlakozott: Jan 06, 2007 Hozzászólások: 5870 Tartózkodási hely: Tab,Somogy megye
Elküldve: 2008.02.15, 21:08 Hozzászólás témája:
Tetszik a rovat ötlete, azt hiszem, mindannyian fogunk segítséget kapni a bemutatott könyvekből. Már most, ennyi idő után milyen klassz könyveket mutattatok be nekünk. Köszi! _________________ Ilike
Esetleg van valami jó cserje-határozós könyvetek? Lényeges, hogy legyen kép a vesszőről, levélről, virágról, termésről, esetleg habitusról. Valami olyan határozóra gondoltam, mint a H.tározó k.zikönyvek sorozatban megjelent Fák című, sajnos cserjésben nem jelent meg Nem kell újnak lennie _________________
"A föld itt olyan kedves, hogy csak megcsiklandozod egy kapával, és nevetése termést érlel." (Douglas Jenbold)
Csatlakozott: Mar 26, 2004 Hozzászólások: 13495 Tartózkodási hely: Oroszlány
Elküldve: 2008.02.15, 18:27 Hozzászólás témája:
Még most is tél van, legalább két hétig. Az ócska rajzosakat ismerem, legalábbis szerintem ugyan azokat láttam én is. Nekem úgy is jó lenne, ha mondjuk egy nagyrügyes orgonászemet mutatnál egy mondjuk bodza ágba. Nem tudok olyanokat, hogy mennyire türjem fel a t-nek az oldalát, meg mennyira "húzzam"bele a "lukba" meg mennyire pattintsam ki a fássat, ezért lenne nagy segítség egy képsorozat copyright Zsarg
Csatlakozott: Dec 27, 2005 Hozzászólások: 5924 Tartózkodási hely: Gyöngyös
Elküldve: 2008.02.15, 18:15 Hozzászólás témája:
Jó, majd ha lesz hangulatom, végignézem, mit érdemes.
Egyébként oltásról nekem is csak az a spanyol oldal volt, amit belinkeltél.
A legelterjedtebb T-szemzésről meg egyszerűen még nem láttam közérthető képsorozatot, csak ócska rajzokat.
Tavaly egész évben készültem, hogy na majd én csinálok ilyet, de aztán tél lett. _________________ Valaki mondja meg, miért jó nekem itt dolgozni. Már megint elfelejtettem.
itt segítséget kérek, és légyszi te is linkelj, mert én a kedvenc oldalaimat ismerem, de a te kedvenceidet is szívesen megnézném. Gondolom, van egy jópár gyümölcsös, oltásos, szemzéses stb. nyalánkság.
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban